Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Mirki, mam ze sobą problemy, na tyle poważne, że wiem, że potrzebuje terapii zanim chociaż pomyśle by wejść w jakikolwiek związek. Niskie poczucie własnej wartości, nie przepracowane traumy. Tak się zdarzyło, że przespałam się z facetem, którego ledwo co poznałam, bo zwrócił na mnie uwagę. Ktoś zwrócił na mnie uwagę... Myślę, że była to decyzja na zasadzie "na więcej nie zasługuje". Utwierdziły mnie w tym moje poprzednie znajomości. On się wkręcił i chce ze mną utrzymywać kontakt, chociaż jasno dałam mu do zrozumienia, że nie będzie z tego związku i nie będzie więcej ruchania. Zerwałam z nim kontakt, ale on go odnowił. Myślę, że jest naprawdę spoko człowiekiem. Traktuje go jak kumpla, tylko czy powinnam ciągnąć znajomość na zasadzie wychodzimy gdzieś razem jak znajomi? Dlaczego szuka u mnie tego kontaktu kiedy wie, że nie chce powtórzyć pójścia do łóżka? I nie sądzę bym była tak ciekawą osobą, że warto się ze mną trzymać, bo nie jestem. Czy waszym zdaniem on ma nadzieję, że zmienię zdanie, dlatego chce utrzymywać tą znajomość? Nie chcę by ją sobie robił. Powiedziałam to wprost, a on cały czas chce mnie znać. Nie rozumiem.
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dlaczego szuka u mnie tego kontaktu kiedy wie, że nie chce powtórzyć pójścia do łóżka? I nie sądzę bym była tak ciekawą osobą, że warto się ze mną trzymać, bo nie jestem.

@mirko_anonim: do psychiatry idź, a nie na wypok o takie rzeczy pytasz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Zostaw faceta w spokoju, masz jakieś grube zaburzenia osobowości, robisz krzywdę chłopu, który widzi w Tobie coś więcej. Niestety później taki facet dochodzi do siebie dłuższy czas i ma problem z wejściem w nową relacje.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz