Aktywne Wpisy

Soothsayer +190
Nie mogę się doczekać #l-------------j
źródło: IMG_20250110_180834
Pobierz
Pupypupy +38
No i już wiemy, że Oskarek ma kolejny powód by nie wychodzić z domu. Bo taksówki są drogie a panicz nie będzie jechał autobusem jak plebs. Jak sam napisał, on potrzebuje całkowitego komfortu, żeby zrobić cokolwiek. Jakikolwiek dyskomfort jest niedopuszczalny w jego życiu.
#qew12
#qew12
źródło: 1000015858
PobierzJak dojeżdżasz do kołchozu?
- Taksówkami. 18.4% (107)
- Własnym samochodem. 49.6% (288)
- Komunikacją miejską bo ją uwielbiam 9.0% (52)
- Komunikacją miejską bo muszę, nie jestem dzieckiem 23.1% (134)

Chciałem sprawdzić ile prawdy jest w tych eksperymentach wykopowych (fake konto kobiety) na apkach typu #tinder #badoo. Potwierdzam - jest dramat. Przeciętna szczupła kobieta dostaje tyle atencji, że nawet jakby bardzo chciała, to po prostu nie jest w stanie odpisać wszystkim chętnym. To jest po prostu niemożliwe. Miałem więcej powiadomień na telefonie w kilka minut niż normalnie w cały tydzień. Kobieta musiałaby nie pracować, tylko odpisywać na cały etat, jakby chciała porozmawiać z każdym. Wiedziałem, że jest źle, ale nie miałem pojęcia, że aż tak. Czyli tak jak wielokrotnie było wspominane, jeśli jesteś facetem i nie jesteś w tej topce, to nie masz czego tam szukać. Na żywo może byś zwrócił jej uwagę, ale jak jesteś zwykłym przeciętniakiem na aplikacji, a ona ma gościa 9/10 pod swoimi drzwiami za godzinę, to po co ma ci odpisywać? Konta szybko skasowałem, nie obchodzi mnie udawanie fake kobiety na dłuższą metę, tylko chciałem sprawdzić jak wygląda temat z atencją. Zatem nie testowałem ilu jest chętnych na stawianie drinków, obiadów i wyjazdów za darmo, ale jestem w stanie uwierzyć, że są chętni. Nawet gdyby to miał być 1 na 100 czy 1 na 1000, to przy takim zainteresowaniu jakie mają kobiety jest to jak najbardziej dla nich dostępne.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
serio, one wierzą w to xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Wiem za to, ze tez kiedsy bylem osoba, z ktora sam bym nie chcial byc. A teraz jestem osoba, z ktora wiekszosc loszek po blizszm poznaniu chce byc.
Owszem najpierw chca chada, poki chad nie zrobi z siebie debila.