Aktywne Wpisy

_TiniMini_ +643
Dostałem telefon ze szpitala, że jednak mój ojciec umarł o 19:40... 20 lat temu chowałem matkę to teraz ojca. Niech mu ziemia lekką będzie (╥﹏╥)
#samotnosc #depresja #zalesie #rodzina
https://wykop.pl/wpis/85123967/ojciec-na-intensywnym-oddziale-kardiologicznym-oka
#samotnosc #depresja #zalesie #rodzina
https://wykop.pl/wpis/85123967/ojciec-na-intensywnym-oddziale-kardiologicznym-oka
źródło: tapeta-palacy-sie-znicz
Pobierz
TestoDepot +39
Dawno żaden nowy content na tagu #thebestofgarso się nie pojawiał, a tak się złożyło, że odnalazłem w swoich zbiorach ten osobliwy opis bolączek z którymi musi się zetknąć diva oferująca rimming (nie mylić z roamingiem) więc wrzucam ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #divyzwykopem #heheszki
#thebestofgarso #divyzwykopem #heheszki
źródło: 9d271ee91ab111558a1e7fcd063a1d0ab0007b6dcd2e75d9c5ae565090e792bc
Pobierz

Czuje się bardzo nieatrakcyjny fizycznie. #atrakcyjnosci #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #wyglad #gorzkiezale
W sumie od zawsze przewaga była przykrych rzeczy aniżeli komplementów odnośnie mojego wyglądu. Dzisiaj w realnym życiu nie słyszę takich rzeczy a raczej w Internecie, gdy kogoś wkurzę w komentarzach, to bardzo często odnosi się do mojej aparycji np. ze zdjęcia profilowego chcąc mnie poniżyć atakując mój wygląd.
I z drugiej strony to dla mnie dziwne, bo moją żoną jest piękna kobieta, która twierdzi, że jestem dla niej atrakcyjny. Jest ze mną od lat mimo, że mężczyźni do niej zagadują gdy nie ma mnie w pobliżu a na samym początku wybrała mnie spośród kilku "startujących". Wielokrotnie słyszałem, że jest ładna, piękna, atrakcyjna. Sama nigdy nie zawiodła mojego zaufania, nawet nie dała ku temu podstaw. Więc jestem mega szczęśliwy.
Mam jednak w domu lustro. Kiedyś dla testu założyłem Tinder (żona o tym wiedziała), to była jakaś klapa. Przez tydzień dostałem "w prawo" raptem kilka razy i to tylko od kobiet, które były dla mnie totalnie nieatrakcyjne (dawałem w prawo każdej). Wstawiłem zdjęcia, które moja żona uznała za ładne. W sumie sama nie wiedziała jak skomentować te wyniki i temat się rozmył.
Także brakuje mi jakiegoś tam potwierdzenia swojej atrakcyjności ;/ Zauważyłem, że kobiety nie zwracają na mnie uwagi na ulicy, gdy przypadkiem na którąś spojrzę to odwraca wzrok - chociaż wiem, że gapienie się jest creepy.
Nigdy nie było tak, że to kobieta do mnie zagadała. Przed moją żoną poznawałem dziewczyny tylko z własnej inicjatywy. Choć nigdy nie miałem z tym problemu, by wejść w relację i przed obecnym związkiem miałem jakieś pierwsze nastoletnie "miłostki". Jednocześnie w tym samym czasie potrafiłem usłszeć "Ale Ty jesteś brzydki". Kiedyś nawet kolega do mnie napisał "Czemu Ty jesteś brzydki a tak Ci wychodzi z dziewczynami?".
Mimo upływu lat mam to wszystko w głowie a komplementy od żony raczej nie zmieniają sytuacji jak na siebie patrzę pod kątem własnej atrakcyjności fizycznej. Pod innymi względami mam wysoką samoocenę ale na tym polu raczej leżę i kwiczę. Ćwiczę od 10 roku życia, choć mam tendencję do tycia i kratki na brzuchu brak ale gdy dobrze "zredukuję" to wyglądam nie najgorzej, chocaż do wielkiego torsu też mi daleko. Ćwiczenia raczej dają mi siłę fizyczną, ogromną wytrzymałość ale nie odbija się to jakoś na moim wyglądzie. Najlepiej wyglądają moje nogi ale klata czy brzuch są raczej przeciętne. Zresztą ludzie oceniają głownie moją twarz. Zarost mam beznadziejny, więc nie zapuszczę brody, poza tym nie lubię tego. Mam też bardzo młodzieńczy wygląd - 30 lat a ludzie dają mi max 22-23. Do tego moja twarz jest okrąglutka, nawet gdy ciało jest szczupłe. Moja fryzjerka robi co może, by mi dopasować fryzurę do kształtu twarzy. Kiedyś nałożyłem sobie filtrem damskie włosy i to co zobaczyłem mnie przeraziło. Wyglądałem instant jak młodsza siostra własnej matki. Mam więc raczej delikatne rysy twarzy, co nie pomaga budować męskiej atrakcyjności. Trochę szkoda bo mój ojciec był pięknie wyrzeźbiony i miał kwadratową szczękę, młodsze kobiety go zaczepiały nawet gdy ten był ok. 60-tki a na łożu śmierci wyglądał lepiej niż 90% polaków. Ja jednak wizualnie nie przypominam go wcale, po nim mam raczej charakter a aparycję mam z mamy. Tak też twierdzą ludzie, którzy mnie znają, że z charakteru przypominam ojca a z wyglądu matkę. Już wolałbym odwrotnie ;/
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Emkacf Ja mam dużo zainteresowań i na tym gruncie mam wysokie poczucie własnej wartości ale nie ma co się oszukiwać, wygląd jest ważny i to także w sprawach niematrymonialnych. Nawet w pracy jestem traktowany gorzej ze względu na "baby face".
@kuncfot