mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Wezwoguleicstont
21
Matylda_Megara
@mirko_anonim czyli kolejny, do którego dotarło że laski nie sikają na jego widok i poza poruchanien to wiele nie ugra.
No niestety, było i się zmyło. Musisz nauczyć się żyć z tym, że popełniłeś błąd i w przyszłości tego nie powtórzyć.
Mam nadzieję, że każdemu z Was się ułoży, ale osobno
15
kajak98
@mirko_anonim: co za debil, ja bym wiele dał za dziewczynę która starałaby się o mnie... xd
8
Matylda_Megara
6
K.....a
@mirko_anonim: Problemy Oskarków i Chadów xDDD Obyś nigdy nie znalazł podobnej dzieweczyny tfu
6
c.....a
c.....a
@mirko_anonim: i oby ulepszyła się na tyle, żeby nigdy jej do łba nie wpadło, żeby co ciebie wrócić.
6
c.....a
c.....a
@mirko_anonim: i co dalej? Do następnego razu kiedy zechcesz sobie poruchac jakąś inną laskę?
6
Wezwoguleicstont
5
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Daj jej już spokój. Skoro nie doceniłeś co miałeś to nie zasługuje na ciebie już.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
4
sberatel
@mirko_anonim za głupotę się płaci i oby ona znalazła sobie normalnego faceta
4
H.....r
H.....r
@mirko_anonim: Dobrze Ci tak. Daj jej spokój niech sobie znajdzie kogoś kto ja doceni. Przez takich typów laski później nie chcą się już starać, i pisze to jako różowa.
4
A.....s
@mirko_anonim: miej honor i daj jej spokój.

Jakby mnie facet rzucił i roochał inne a potem się wyszalal i chciał wrócić to taką zużytą szmatę wyebalabym za drzwi xD

To tak jakbyś ją zdradził. Jak wróci to nigdy to nie będzie to samo i nie będzie ci ufać a z czasem może znajdzie innego by się zemścić lub poczuć coś czego już w nowym starym związku nie będzie.
4
e.....s
e.....s
@mirko_anonim: jak ma mózg, to cię zleje.
3
K.....a
K.....a
@mirko_anonim: Jesteś po prostu żałosny. Daj tej dziewczynie spokój, bo tylko się zmarnuje przy takim mentalnym dzieciaku.
3
Echo225
@mirko_anonim: Nie, no napisz jej, że chciałeś sobie poruchać, bo Ci się znudziła, ale teraz jak już poruchałeś, to chciałbyś wrócić, bo jednak ona najlepsze kotlety robiła. Spójrz z boku na to, jak obrzydliwą kreaturą się okazałeś i zastanów się, czy własnej córce/ siostrze życzyłbyś takiego partnera. I jeśli masz do niej minimum szacunku, to zniknij z jej życia, zamiast mieszać jej w głowie i więcej czasu jej marnować. Nie
3
Wezwoguleicstont
2
P.....h
P.....h
@mirko_anonim: nie ma. Znajdź se inna bo twoja juz pewnie inny pekluje. Z inną twz się będziesz dogadywał po czasie
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @Pechpechpech nikt jej nie pekluje teraz i nikt nie peklował, wiem ze sprawdzonego źródła. Zamiast w takie rzeczy to wskoczyła w robote i "ulepszanie siebie"

─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): z------ś i to już nie wróci

─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
1
ibleedforyou
@mirko_anonim daj jej spokój typie XD