@mirko_anonim czyli kolejny, do którego dotarło że laski nie sikają na jego widok i poza poruchanien to wiele nie ugra. No niestety, było i się zmyło. Musisz nauczyć się żyć z tym, że popełniłeś błąd i w przyszłości tego nie powtórzyć. Mam nadzieję, że każdemu z Was się ułoży, ale osobno
@mirko_anonim: Dobrze Ci tak. Daj jej spokój niech sobie znajdzie kogoś kto ja doceni. Przez takich typów laski później nie chcą się już starać, i pisze to jako różowa.
Jakby mnie facet rzucił i roochał inne a potem się wyszalal i chciał wrócić to taką zużytą szmatę wyebalabym za drzwi xD
To tak jakbyś ją zdradził. Jak wróci to nigdy to nie będzie to samo i nie będzie ci ufać a z czasem może znajdzie innego by się zemścić lub poczuć coś czego już w nowym starym związku nie będzie.
@mirko_anonim: Nie, no napisz jej, że chciałeś sobie poruchać, bo Ci się znudziła, ale teraz jak już poruchałeś, to chciałbyś wrócić, bo jednak ona najlepsze kotlety robiła. Spójrz z boku na to, jak obrzydliwą kreaturą się okazałeś i zastanów się, czy własnej córce/ siostrze życzyłbyś takiego partnera. I jeśli masz do niej minimum szacunku, to zniknij z jej życia, zamiast mieszać jej w głowie i więcej czasu jej marnować. Nie
✨ Autor wpisu (OP): @Pechpechpech nikt jej nie pekluje teraz i nikt nie peklował, wiem ze sprawdzonego źródła. Zamiast w takie rzeczy to wskoczyła w robote i "ulepszanie siebie"
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
No niestety, było i się zmyło. Musisz nauczyć się żyć z tym, że popełniłeś błąd i w przyszłości tego nie powtórzyć.
Mam nadzieję, że każdemu z Was się ułoży, ale osobno
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Jakby mnie facet rzucił i roochał inne a potem się wyszalal i chciał wrócić to taką zużytą szmatę wyebalabym za drzwi xD
To tak jakbyś ją zdradził. Jak wróci to nigdy to nie będzie to samo i nie będzie ci ufać a z czasem może znajdzie innego by się zemścić lub poczuć coś czego już w nowym starym związku nie będzie.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny