Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim czyli kolejny, do którego dotarło że laski nie sikają na jego widok i poza poruchanien to wiele nie ugra.
No niestety, było i się zmyło. Musisz nauczyć się żyć z tym, że popełniłeś błąd i w przyszłości tego nie powtórzyć.
Mam nadzieję, że każdemu z Was się ułoży, ale osobno
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znajdziesz kolejna ktora bedzie widziec w Tobie Chada, trzymaj rame to nie s-------i jak ta o ktorej piszesz. Przeszedlem podobny problem juz kilka razy wiec da rade zyc i to jeszcze jak!
  • Odpowiedz
czy jest szansa

@mirko_anonim: nie dowiesz się jak nie spróbujesz, co ci szkodzi skontaktować się z nią, najwyżej odmówi
Jak jesteś taki atrakcyjny figo fago na jakiego się w tym wpisie kreujesz to możliwe że i tak dalej cię będzie wolała od innych normików, wiele dziewczyn lubi dramy i takie telenowelowe historie, więc spróbuj jej przekazać to co tutaj napisałeś, wiele jest takich par co to się rozstaje i schodzi,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @KoninaBeZiomeczka nie chce podobnej tylko ją. Pospotykałem się z różowymi, niby było fajnie, ale to zupełnie inny wymiar do tego co było z byłą już na samym początku. Nie wiedziałem, że to co z nią mam jest tak zajebiście wyjątkowe

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Bananek2 tylko jak to ugryźć? Poprosić o spotkanie, napisać o tym co tu napisałem? Myślałem o tym, żeby pojawić się u niej w mieszkaniu z kwiatami itp i zaprosić ją na randkę ale nie wiem czy to nie będzie melodramatyczne.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz