Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Kilka miesięcy temu odstawiłem alko, które jako jedyne dawało mi ukojenie, fajki, zacząłem chodzić na siłownię i ćwiczyć w miarę swoich skromnych możliwości i chodzę na terapię, skończyłem dobre studia, zacząłem pracę w dobrym zawodzie, który pozwoli mi żyć na odpowiednim poziomie

Ja to Ci zazdroszczę, szczerze. Podobno najszczęśliwszym nie jest ten, kto ma najwięcej, a ten kto wyciąga najwięcej z tego, co ma. I to w dużym stopniu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @j0shva: dzięki Mirku za dobre słowo, ale nie nazwał bym raczej siebie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :( Jestem raczej wrakiem tego chłopaka którym byłem jeszcze kilka lat temu. Może to zabrzmi banalnie, ale jedyne, co mnie obecnie trzyma jakoś w ryzach to fakt, że chcę jakoś zaimponować rodzicom i nie chcę im robić przykrości, bo los też ich w życiu nie oszczędzał. Są też dość
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mireczku to jest tak zdawkowo napisane ze aż karty tarota nie wiedziałyby co napisać. Byłem w samolocie, niby przeżyłem ale lot był bardzo niekomfortowy, czy ktoś wie dlaczego? Inni pasażerowie klaskali a ja chce złożyć skargę
  • Odpowiedz