Anonim (nie OP): jakbym o sobie czytal mirku :/ tez mam taki kryzys 30 latka.... tez mam mieszkanie samochod prace zone itd. wszystko co trzeba. a od kilku miesiecy czuje pustke i brak przyszlosci
✨️ Autor wpisu (OP): @telemach20: suma raczej nie jest tutaj ważna @mirko_anonim: i masz jakieś wyjście z tej sytuacji? Ja zastanawiam się nad psychologiem/psychiatrą/seksuologiem...
Anonim (nie OP): Przestan gdybać co powinieneś robić kiedyś, co się stało to się nie odstanie i rozpamiętywanie cię do niczego nie doprowadzi. A może gdybyś wtedy imprezował i "korzystał z życia" to dziś nie miałbyś nic? Mieszkania, pieniędzy, wakacji. Fajnie jest robic analizę wsteczną co powinieneś zrobić ale to tak nie działa.
Co do życiowego powera, każdy ma w swoim życiu jakiś szczyt który nie będzie trwał wiecznie. Ty wykorzystałeś
Anonim (nie OP): Każdy w końcu wypada z tego wyścigu szczurów. Mi się udało przejść przez to wcześnie, jak przerwałem pierwsze studia. Teraz kolej na Ciebie. Szukaj własnej drogi
P------e jest istnienie transmisji z kamery na ławkę XD Po c--j ktoś by miał to oglądać? I jeszcze ci trenerzy mają na bani, że cały czas jest kamera centralnie na nich #mecz
tez mam taki kryzys 30 latka....
tez mam mieszkanie samochod prace zone itd. wszystko co trzeba.
a od kilku miesiecy czuje pustke i brak przyszlosci
@mirko_anonim: i masz jakieś wyjście z tej sytuacji? Ja zastanawiam się nad psychologiem/psychiatrą/seksuologiem...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Co do życiowego powera, każdy ma w swoim życiu jakiś szczyt który nie będzie trwał wiecznie. Ty wykorzystałeś
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny