Aktywne Wpisy

mirko_anonim +277
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz
johann_10 +151
Czemu ludzie nie lubią konowałów, odc. 2137.
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
źródło: IMG_5446
Pobierz

Szkoda, że większość domów w Polsce przy ulicy ma jeden kolor ściany zewnętrznej i trójkątny dach ( wiadomo, śnieg zimą pada ). Natomiast mi osobiście się taka architektura nie podoba, bo jest niesymetryczna do terenu na jakim znajduje się nasz kraj ( mówię o miejscach gdzie są wzniesienia )i ściana ma jedną barwę bez żadnych drobiazgów, co kojarzy mi się z końcem komuny gdzie budowało się z tego co ma się pod ręką. Wolałbym coś jak na zdjęciu, i nie sądzę że trzeba być multi-milionerem by takie coś postawić, bo przecież materiały są takie same.
#budownictwo #architektura #polska
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: malta-wizualizacja-640-62cfc97bed010
Pobierzźródło: IMG_0068
Pobierz