Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, umyłem dziś samochód na myjni automatycznej (szczotki) znanej stacji paliw z ptakiem w logo. Po powrocie do domu zauważyłem, że cała klapa bagarznika jest obdarta aż do gołej blachy. Jest też kilka obtarć (wyryta bruzda) głębokości około 1mm. Niestety, gdy myjnia pracowała nie słyszałem nic niepokojącego. Nie obejrzałem też samochodu po wyjeździe z myjni. Myślicie, że mam szanse coś wywalczyć? Jest sens kontaktować się ze stacją? Co byście zrobili na moim miejscu? K***** nie miałem pojęcia, że myjnia może coś takiego z samochodem zrobić !!!!! Dobrze, że nie mam zbyt drogiego samochodu.... #samochody #naprawa #mechanika #afera

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, umyłem dziś samochód na myjni automatycz...

źródło: Sg5Gq

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim geniuszu na stacji jest monitoring, jedz tam zgłosić sprawę z OC stacji benzynowej i elo.
Widzę, że raczej masz ujemne IQ i sam na to nie wpadniesz więc powiedz żeby pokazali ci monitoring - bo później magicznie zniknie a ubezpieczyciel się wypnie. Jak nie będą chcieli pokazać to przerywasz przeglądanie telefonów dwójki panów w Kii ceed poprzez telefon na trzycyfrowy numer i prosisz o interwencję.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Mozolny_Szturm12 No dobra, zadzwonie jutro na stację, może mają kamerę przy wyjeździe z myjni. Pacjent to Citroen C5, brzeg tej klapy jest bardzo wysoko, to nie może być obcierka żadnego samochodu. Myjnia to jedyna opcja jaka przychodzi mi do głowy. Szczotki pracowały w "zamkniętym pomieszczeniu" no i są głośne. Ja byłem na zewnątrz. Stąd nic nie usłyszałem. Smutno mi troche.

https://zapodaj.net/images/7c1a79411272d.png

• Odpowiedz
@mirko_anonim: oni maja cala myjnie monitorowana, bez stresu, mialem swoja przygode z praca na stacji, spisuja protokol i juz, dorwi kierownika zeby monitoring zapisal a nie zeby sie nadpisal
  • Odpowiedz