Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

@mirko_anonim: aż tak bardzo cię boli, że ktoś chciałby zostać ojcem i mieć pełnię praw rodzicielskich przez cały okres dorastania swojego dziecka aż po jego dorosłość?
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: I weź tu znajdź materiał na żonę skoro nawet na wykopie, forum z pozoru poziom intelektualny wyżej od facebookowych grupek dalej można spotkać bandę niemoralnych degeneratów,
Odpowiedzią na twój wpis jest postępująca samolubność, brak pewności siebie, strach przed jakąkolwiek odpowiedzialności, problemy psychiczne, ludzie nie widzą natychmiastowej nagrody to nie widzą tu żadnej inwestycji, brak rozmów, brak mieszkania ze sobą.
Przeanalizuj sobie te wszystkie rozwody, tam znajdziesz kilka wskazówek.
Wykop jest oderwany od rzeczywistości, w życiu jakoś trochę inaczej się dzieje, ale wiele opisanych rzeczy jest podobnych w przypadku podejmowania pracy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: a niektórzy są do niczego i dorabiają ideologię do fbw
Wyobraź sobie, że żeby założyć firmę musisz wejść w formalną spółkę z partnerem, który z reguły ma mniej (albo wręcz nic) do wniesienia. Umowa zakłada domniemaną dobrą wiarę stron. Druga strona może bez żadnego powodu tą umowę zerwać i zabrać połowę wartości spółki.
Poszedłbyś na taki układ?
Intercyzę można wzruszyć i unieważnić.
Pozostałe aktywa "niematerialne" jak to ująłeś są identyczne po obu stronach - chyba, że mówimy o sponsoringu albo o miłości za pieniądze to co innego.
Rachunek pod względem czasu, atencji, opieki i ewentualnego potomka i opieki nad nim leżą
Zgaduję, że przy Tobie podniosła swój status społeczny i materialny?
@Echo225 też prędzej czy później się o tym przekona, niektórzy potrzebują więcej czasu żeby dostrzec prawdę.
@mirko_anonim: tak.