Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy są tutaj jakieś sapioseksualne dziewczyny? Chętnie bym nawiązał kontakt z taką osobą.

#s--s #zwiazki #podrywajzwykopem #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @cleopatre: A mam kilka pytań. Pociąga Cię szczególnie jakiś rodzaj inteligencji/wiedzy, na przykład inteligencja emocjonalna lub matematyczna? Ktoś kto wie dużo na temat dajmy na to medycyny/literatury/nowych technologii? Na ile ważne są dla Ciebie inne cechy: wygląd, wzrost, wysportowanie, pewność siebie, gadka?

@larine Sam siebie uważam za niewyróżniającego się z tłumu, ot przeciętnego, może 5-6/10. Problem leży w czym innym, mam silną blokadę psychiczną
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Pociąga mnie raczej inteligencja emocjonalna, pewność siebie i otwartość, poczucie humoru, jakaś ogólna wiedza na dobrym poziomie, niekoniecznie konkretna właśnie wiedza, albo wykształcenie; napewno musi mi się ktoś chociaż w minimalnym stopniu podobać fizycznie, czasami osobowość tłumi wygląd i ktoś staje się bardziej atrakcyjny w moich oczach
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @cleopatre: Z Twojego opisu wynika według mnie, że liczy się dla Ciebie charakter a z sapioseksualizmem ma to raczej niewiele wspólnego. Fun fact: mieszkamy w tym samym mieście i mamy podobne libido ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale mi chyba trochę brakuje pewności siebie, dlatego idealnie byłoby trafić gdzieś na dziewczynę która leci typowo na inteligencję i wykształcenie.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @cleopatre: Jeszcze co do tego, że "związki to kompromisy". Wiem że idealnej nie znajdę, problem w tym, że póki co udało mi się zaledwie z kilkoma dziewczynami z portali bliżej poznać (pewnie przez brak zdjęć, większość nie odpisuje), no a te z którymi się bliżej poznałem zawsze mówiły mi, że super się ze mną rozmawia, że na takie głębokie tematy to nigdy na randkach nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Rozmawiam z wykopkami, których na oczy nigdy nie widziałam i nie raz gada się świetnie, więc brak zdjęcia to nie problem
Nie korzystam z portali randkowych już, więc ciężko mi ten temat pociągnąć, ja też najczęściej nigdzie nie mam swoich zdjęć ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz