Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

już któryś raz słysz od różnicy ludzi, nie tylko od loch ale i od kolegów że jesteś >za dobry, >za miły, >zbyt porządny

kiedy w miarę normalny jakby nie patrzeć wkodowany wzorzec moralny, kulturalnie potrafisz podtrzymać rozmowę z płcią przeciwną, nie simpujesz, nie buldupisz, jak nawet locha pisze że sory ale ze spotkania to mówisz coś w stylu aha spoko, jakbyć się zmieniło to pisz elo

jak koleżka naj* *iarzy do losowej karyny to odciągasz go na bok żeby pamiętał że w domu locha czeka na niego, trochę się reflektuje i faja zmiękła ale ostatecznie powtarza że zbyt dobry chłop ze mnie ale ten no szanuje bo by miał moralniaka motzno

słowem sporo tego wymieniać

smutne że takie coś jest takim rarytasem że lochom o--------a muzgosranie ang. mindfuck i leją sagę ale ten no anon miły jesteś znajdziejsz lepszą hehe, faceci jakoś doceniają i faktycznie mówią że jesteś głosem rozsądku i dzięki tobie nie mają jakichś owych bani w głowie, ale kurde mać, byłem kiedyś em i niby dochodziło do czegoś więcej ale to było wszystko owe, jednorazowe, w najlepszym wypadku wykryto mój tryhard na tak bardzo chłodną jednostkę i po tym bombki strzelił i arrivederci roma
rozważałbym psychoterapeutę gdyby nie to że to przynajmniej wśród bliższych osób powinno być normą, lochy z tego co przed sagą p------ą zazwyczaj mówią o problemach z sebami które tylko by je chciały srać, p------ą coś o byłych/niedoszłych, nawet czasem wysłuchanie takich pierdół ot tak jednym uchem żeby drugim wyleciało mam dos w----------a się w życie takich, schematy są kurde mać w 90% identyczne, poznasz 2 takie to jakbyś przewidział 50 kolejnych, ale kulturka zachowana, kulturalnie mówisz, że nie widzisz tego, albo ona nie widzi, ty piszesz, że ok rozumiesz, i masz nagle kurde mać łatkę nice guya xD kojarzę już te dog whistles i nie traktuję tego jako pozytywu, nawet burackie odpisanie >wzajemnie nie skłania ich do autorefleksji i że to chyba jednak nie jest takie fajne

napiłem się, nabenziłem, nie wiem kurde czy to bardziej ze mną problem czy z karynami które mają s-----------h starych, od guwniaka byczkowane przez seboidy i na tym 2x lvl normalna ludzka odpowiedź to czy już dla niej wiadomość od archanioła michała żeby tak to traktować, za niebawem w końcu zapiszę się na psychoterapię nad którą już i tak za długo czekałem i no chyba zdam relację bo kurde wszystko elegancko idzie a tu nagle yy sory nie ale fajnie się pisało spoko chłop z ciebie essa. z ryjca źle nie jest obiektywnie rzecz biorąc, na pewno nie gorzej niż u sebów czy kurde alternatorów typu lilpip xD

sory za czytankę, tldr normalne zachowanie wobec loch w perspektywie bardziej długotrwałej zamiast udawania czada j----ę od razu nie beąc przy tym patusem bonusem kafarem ani nawet oskim atencjuszem - ocena pozytywna czy negatywna
inb4 znajdź zagraniczne dziopy, zadupie takie że ukrainek niet, zresztą bawi mnie postawa zastaw się a postaw się xD loszek innej narodowości w minimalnych ilościach występują i zazwyczaj już mają tabuny *iarzy. wyjazd w świat z powodu gonitwy za *ą jest trochę iksde, znajomi coś niby proponują ale kartofel fejs z którymi średnio znaleźć wspólny temat. kościuł i biblioteka złamany, koncerty i inne normickie spędy zrezszają normickie grupki w większości przypadków
#przegryw #depresja #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach