@mirko_anonim: jak przed zawarciem małżeństwa postawiłeś sprawę jasno to herbata po obiedzie. Może sobie teraz stękać ale od początku wiedziała na co się pisze więc niech zachowa się jak na osobę dorosłą przystało i żyje z konsekwencjami swoich wyborów. A co do tych żartów, to tylko pokazuje jak liczy się z Twoim zdaniem. Na Twoim miejscu bym uważał.
@downshift: A jak ludzie będą się rozmnażać mimo waszych utyskiwań to co, spuścicie łaskawie atomówkę wy spierdoksy, jak kiedyś widziałem rozważania na waszym tagu XD?
@fantazm: dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej xD? Nie jestem niestety w posiadaniu atomówki, która spowodowałaby, że ziemia przestałaby być miejscem do życia dla organizmów żywych.
@mirko_anonim zrób po cichu wazektomię. Żonie powiedz, że robisz jakiś inny zabieg- jakaś torbiel ci na jajowodzie wyrosła i dlatego musisz mieć zabieg. Jak kobieta chce mieć dziecko, będzie je miała.
@mirko_anonim: Normalna sprawa, myślała że Cię namówi przez ten czas. Tak samo baby biorą patusów, z myślą że ich naprostują, a potem zdziwko bo dostanie w ryj :)
Fakty są takie, że nikt nie powinien (rozmnażać się).
A jak nie bait to nie martw się, żona bezie miała dziecko ale z kimś innym.
źródło: are-they-in-the-room-with-us-right-now
Pobierz1. Wazektomia
2. Poród
3. Badanie DNA
4. Tutaj dopiero kroki prawne ;)