@mirko_anonim: kazdy mial w życiu jakieś tam przeżycia. Lepiej chyba jednak mieć więcej tych dobrych, one też dają wiarę w to że coś podobnego może się wydarzyć ponownie
@mirko_anonim: +1, pod koniec bycia nastolatkiem uznałem, że trzeba korzystać z życia bo to najlepszy do tego moment, i abym przypadkiem niczego nie żałował dużo wychodziłem samemu z domu, imprezowałem i teraz mi tęskno za tym, ehh, może lepiej byłoby tego nigdy nie zakosztować (・へ・)
@mirko_anonim: takie tęsknoty i dramaty przeżywa wielu dorosłych ludzi, nawet nie żadne failed normie tylko również wielcy ludzie sukcesu mający rodziny i wspominający czasy młodości xD
@mirko_anonim jestem trochę failed normie. Żyłem jak normik, trzymałem za rękę i całowałem. Ale prawik na 33 lvl więc jednak legit przegryw. I myślę że jestem w lepszej sytuacji gdy wiem jak to jest być przytulonym. Jakoś potrafię zachować optymizm w życiu
@mirko_anonim: ja kiedyś byłem chad-litem. Jak patrzę na siebie sprzed 15 lat a teraz to przepaść. Szczęka chada, gęste włosy. Teraz łysina, podkrążone oczy i problemy zdrowotne. Jedynie wzrost mi został i że nie jestem ulańcem. Laski mnie same zagadywały, szukały kontaktu. Ale ja wolałem vice city i gothica.
@mirko_anonim mnie chyba można nazwać failed normie. W gimbazie mnie co prawda trochę męczyli, ale w liceum i na licencjacie byłem może nie popularny ale byłem częścią grupy. Potem doszła praca na magazynie, zakola, wory pod oczami, zapuszczenie brzucha i wróciłem tam gdzie bylem przed liceum. Ale nie zgodzę się, że coś takiego jest gorsze niż przegryw. Jednak mnie tam trochę buduje, że miałem grupę która o mnie jakoś tam dbała
Mnie już cztery osoby ze wsi (za lekko ponad tydzień będzie pięć) nie zaprosiły na wesele, bo wyglądam jak genetyczny odpad. Nie ma nic gorszego, niż przegryw. Nie wiem, co dalej robić i jak długo jeszcze to wytrzymam.
@Przegrywzyciowy0: Całkiem ciekawy artykuł, zdałem sobie sprawe, że moje dziwne zachowanie jest wynikiem bardzo problematycznej młodości. "Za szybko dorosłem"
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
Komentarz usunięty przez moderatora
@dzikop: jakie?
Komentarz usunięty przez autora
Mnie już cztery osoby ze wsi (za lekko ponad tydzień będzie pięć) nie zaprosiły na wesele, bo wyglądam jak genetyczny odpad. Nie ma nic gorszego, niż przegryw. Nie wiem, co dalej robić i jak długo jeszcze to wytrzymam.