Aktywne Wpisy

Jokohama +247
źródło: temp_file7465839565942672187
Pobierz
fornson23 +24
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz

Witam. Planuje zakup monitora. Razem z żoną wykonujemy wolne zawody i dużo pracujemy na wielu dokumentach jednocześnie, wobec czego chciałbym, aby był to monitor 21:9. Jednocześnie lubię sobie pograć w gry. Gram głównie w CS z ziomkami (nic zawodowego tylko raz na jakiś czas jakiś faceit lub mm), a tak to głównie single playery. Znalazłem coś takiego:
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-lenovo-l29w-30-29-2560x1080px-ips-4-ms
Od razu w kwestii rozdzielczości - to w cs zawsze grałem na 4:3, rzadziej 16:9, a z tego co się zorientowałem to nie ma problemu ze skalowaniem obrazu i mógłbym grać na mniejszych rozdzielczościach.
Wydaje mi się, że to całkiem spoko kompromis za taką cenę - 4 ms rekacji oraz odświeżanie 90 Hz może nie są jakimiś super parametrami, ale nie są też tymi podstawowymi.
Co sądzicie o takiej koncepcji?
#gaming #cs #csgo #monitor #pc #counterstrike #komputer #gry
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim