Aktywne Wpisy
labelle +357
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tether69 +72
zaraz schodzimy ponizej 1,0. masakra
https://x.com/MoreBirths/status/1940541818023956663
#demografia
#polska
#nieruchomosci
https://x.com/MoreBirths/status/1940541818023956663
#demografia
#polska
#nieruchomosci

wykopki z #nieruchomosci dopiero się zdziwią jak się dowiedzą ze fliperzy są np na rynku spozywczym :D jak to taki lidl kupuje taniej i sprzedaje drozej :D katastrat od trzeciego ziemniaka! :D
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Mylisz organizację łańcucha dostaw, gdzie detalista pełni ważną rolę ze czystą spekulacją jaką robią fliperzy.
Fliper nie wnosi żadnej wartości do towaru ani nie poprawia lańcucha dostaw mieszkań, powiedziałbym nawet że utrudnia konsumentom w nabyciu 4 kątów.
Porównywanie do lidla to jak MLM-iarze dowodzący, że każdy biznes to piramida ¯_(ツ)_/¯
@whoru: xDDDDD tylko typowy umysl nieudacznika ktory nie umie zarobic nawet na male mieszkanie moze pisac takie bzdury xD
Ile wytrzymasz bez jedzenia, a ile bez mieszkania?
@whoru: jakbys zamiast wymyslaniem haselek zajal sie praca, to bys nie musial skomlec zeby ktos ci dal za darmo xD