Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wybryk_natury +47
Otworzyłam nową starą herbatę i okazała się przeterminowana o ponad rok, ale szkoda mi było wyrzucić, no trudno może nie umrę

Rozwód bez orzekania o winie po prostu bierzesz i już.
dodatkowo może być sam mikrofon, który nagrywał będzie 24h non stop. audio dużo nie zabierze miejsca.
wchodzisz do domu i w telefonie włączasz nagrywanie ...
Jak jej o--------i poważniej to wezwij policję i załóż jej kartę
@mirko_anonim: ale to wasza dziecko, prawda? (ಠ‸ಠ)
Kamery zamontuj w domu. Do tego zakup sobie dyktafony który będziesz mieć włączonym zawsze.
Zbieraj dowody. Dziecko nie może zostać z psychicznie chorą matką.
@mirko_anonim: to nie jest cierpliwość. To jest bierność i brak szacunku do siebie. Trust me, bro. Ona cię nie szanuje. I słusznie.
Ogarnij nagrywanie w telefonie i noś ze sobą, najlepiej nagrywanie po kilka min abyś mógł wyłuskać wartościowe dla ciebie fragmenty. Jeśli chcesz uratować związek to zagraj w jej grę:
Mniej hardkorowo: na każdy jej odpał reaguj wielokrotnością, zbij parę talerzy, rzuć się na nią, ale nie uderz, nie krzycz bo sąsiedzi usłyszą, męcz bułę spokojnie przez parę godzin, ubliżaj ale z głową tak żeby jak najmniej dzieciaki usłyszały. Niech
Ostatnio odkryłem zajebistą apkę do nagrywania w tle.
Jak mam jakąś ciekawą sytuację i nie chcę żeby ktoś widział że nagrywam to przyciskam dwa razy klawisz głośności i wszystko się nagrywa xD
źródło: temp_file2202089057201845255
Pobierz