Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +296
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +111
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Niezręczna ale banalna sprawa. Dzisiaj w końcu, po ponad dwóch latach i ponad 70 godzinach doszkalających oraz mnóstwie wydanej kasy, zdałem prawo jazdy. Za 11 razem. To znaczy praktykę, bo teorię zdałem za pierwszym. No i oczywiście bardzo się cieszę, ale głupio mi trochę przyznawać się znajomym, za którym razem to było. Mam 25 lat i w gronie ludzi, z którymi mam kontakt często pojawia się temat właśnie prawka itp. Nikt tego nie śledzi, część znajomych wiedziała, że robię, ale nie wiedzieli ile to razy było. Po prostu trochę się wstydzę. Czy lepiej mówić prawdę, w ogóle nic nie mówić czy wymyślić ściemę typu za 3 razem, ale miałem 2 lata przerwy i tyle (bo to niby drobna sprawa)? Jakbyście postąpili?
#prawojazdy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jak się wstydzisz 11 to mów że za 31-szym razem dopiero się udało
Co prawda za piątym razem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gratulację xd
Natomiast wyjeżdżonych 100 godzin i 10 oblanych egzaminów? Ja bym się mocno zastanowił, czy to prawo jazdy powinienem mieć...
Mirek, najważniejsze ze zdałes, teraz po prostu iezdzij bezpiecznie, powodzenia!
Ps - jak masz normalnych znajomych to te 11 podejść nie będzie miało żadnego znaczenia. Pośmiejcie się z tego i tyle :-)
Jakoś 2 lata temu zrobiłem za pierwszym podejściem, bo taki miałem wymóg od promotora do doktoratu, żeby mnie nie musiał po lesie wozić podczas badań.
Wstydzę się? Nie bo teraz już mam prawko, mandatu żadnego, jeździłem różnymi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi