Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: dla mnie jedyną blokadą jest cena za dobry produkt, brak mojego doświadczenia i trochę mało przeczytanych opinii, ale chyba jak uzbieram kasę, to zaryzykuję i kupię sobie lalę. nie byłem w temacie i nie sądziłem, że tak to się już rozwinęło.
  • Odpowiedz
@Ponic Cena zależy od wielkości lalki, ale jest niewątpliwie duża, kłopot polega też, na bardzo małej akceptowalności społecznej, jak ktoś u ciebie zobaczy divę, to niby "mniejszy wstyd" niż lalkę, bo automatycznie mają cię za zboczeńca, co jest chore. :(
  • Odpowiedz
@wojtek-m: zależy jakich masz znajomych. moi raczej by to zaakceptowali, nie mają problemu z takimi tematami. rodzinie i obcym ludziom nie muszę o tym opowiadać czy się spowiadać. poza tym nawet nie muszę się tym tak naprawdę nikomu chwalić, a gdyby mnie odwiedzili, to mogę ją schować do pudełka i do łóżka, szafy lub piwnicy. ciężar mi nie przeszkadza, bo n---------m na siłce prawie codziennie. zresztą zatachać ją do wanny
  • Odpowiedz
@Ponic Pewnie są specjalne, tyko drogie. Lubrykant musi być na bazie wody, jak kupisz przeznaczony do "latarek", to będzie na pewno dobry. Jeszcze musisz się zdecydować, czy z pochwą wyciągalną (łatwiej myć) czy z wbudowaną (fixed - najczęściej taką polecają). Jak chcesz z prezerwatywą z jakiegoś powodu, to też musi być pokryta lubrykantem na bazie wody, ale raczej nie wytrzyma.
  • Odpowiedz