Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie rozumiem dlaczego brzydkie laski to ma być jakieś zło. Brzydka laska potrafi dać dużo satysfakcji i serca. Czasem zabawa z brzydką laską potrafi dać niesamowitą ekstazę.
Nie skreślał bym brzydkich.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Mój brat też kiedyś myślał, że wygrał mając 11 lat młodsza narzeczona xD Co się zaczęło dziać jak ona się do niego wprowadziła - darła się ciagle na niego, zdradzała go z jakimś kolega i później się ogólnie okazało ze ona jest jakieś grubszej patologii i stary ją molestował. A niby normalna dziewczyna, która poznał na aplikacji randkowej. Oczywiście z nią zerwał i wywalił ja z mieszkania. Korzystanie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Jakoś będąc 30+
Zadawałem się z jedną maturzystka (5+ z polerowania ****).
Studentka czegoś tam.
Kolejna studentka czegoś tam.
Nauczycielka
Pani od ubezpieczeń - poleciała na mojego niebezpiecznego bydlaka ( ͡°
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W swoich trzech punktach piszesz o możliwości straconych kilku lat - jasne, ale one też dotyczą kobiety. Zakładając, że nie ma między Tobą a partnerką dużej różnicy wieku, a mówimy o randkowaniu w wieku ok. 30, to rozsądnie myśląca (innej zakładam nie ma sensu rozważać w kategoriach związku) partnerka też może się obawiać utraconego czasu, szczególnie jeśli poważnie myśli o dzieciach - a nawet chyba bardziej niż facet.
  • Odpowiedz