Aktywne Wpisy

Wrrronika +26
W przedszkolu, na andrzejkowych wróżbach wylosowało mi się, że będę w przyszłości nauczycielką
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.

LeoXIV +4
proszę zamieszczać słowa które pojawią się pierwszy raz w historii mikroblogu:
ja zacznę:
ja zacznę:

@onepnch: dokladnie. Sprzataczka raz w tyg to wydatek 200zl/sprzatanie. Wez nadgodzine, on jednego pacjenta i macie ogarniete. Sam tak zrobilem (wole popracowac 2h dluzej i miec przez caly miesiac chate ogarnieta)
Jak myślisz, łatwiej zdobyć takie mieszkanie czy dziewczynę?
@mirko_anonim: zatrudnili pomoc domowa i po problemie.
Ja przeczuwam że on będzie zawsze pracoholikiem i na tym się nie skończy
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Widziały gały co brały, nie masz prawa narzekać.. poleciało się na hajs i status to teraz masz.