Aktywne Wpisy
n-ke +226
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

marek2092 +72
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz

Różowa 25 lat. Mam problem z moim niebieskim. Jak go raz na zawsze wyzwolić z patriarchalnego myślenia. Jak wieczorem lezalismy przy Netlixie, przytulił się do mnie bez zapytania czy mam na to ochotę. Wyrzucialm go na kanapę i zwyzywalam. Przeprosił niby następnego dnia ale nie był szczery. A wcześniej zapomial wyrzucić śmieci jak szedł do pracy. Cały dzień musiałam siedzieć z śmierdzącym workiem. Dałam mu nieźle popalić jak przyszedł. Ale do niego nic nie dociera, mówi że się zmieni ale zapomina. Matka mówiła zawsze aby faceta krótko trzymać, ale co mam zrobić w takiej sytuacji. Jakieś rady dziewczyny?
#niebieskiepaski #zwiazek #patriarchat #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
#feminizm
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: pobrane
Pobierzk.a księżniczko. polecam kupić takie plansze "mam uchote" "nie podchodź" etc
takie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
źródło: 936
Pobierz@mirko_anonim: przecież go wyzwoliłaś - stwierdził, że wynoszenie śmieci przez mężczyznę jest zbyt tradycyjne i konserwatywne.
A Ty jeszcze drzesz p---ę o dobry progres w wybranym przez ciebie kierunku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: a8M1mXR
PobierzTak. Skończ pisać marnej jakości baity przegrywie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim:
Wypierxxxaj z tymi śmieciami zanim jemu zaczną śmierdzieć.