Aktywne Wpisy

ztakisam +101
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +161
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

źródło: temp_file5104844845478126124
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Pociesze Cie. Mlode kobiety w Twoim wieku tez przechodza kryzysy. Tutaj jestes w sytuacji, ze nie masz prawdziwie bliskiej Ci osoby i nie masz sie komu wyzalic.
Normalka. Nie doszukuj sie w sobie depresji, tylko sproboj popracowac nad swoja duchowoscia - rownowaga wewnetrzna.
Wedle uzanania: zapisz sie na joge, medytacje, dolacz do grup modlitewnych dla mlodych ludzi (jest ich sporo,
Najbardziej mi smutno z tego powodu, że nie ważne jak bardzo starałam się naprawić swoje życie, to zawsze i tak miałam przy sobie max 2-3 osoby.Miałam, w najlepszych momentach
@mirko_anonim: Pamiętam, że moja znajoma bardzo zwracała na to uwagę i również jej było przykro z tego powodu. Ale moim zdaniem sytuacja nie wygląda tak zerojedynkowo. Bo np. załóżmy, że dziewczyna odrzuca zaloty chłopaka i ustalają, że zostaną nadal dobrymi znajomymi, ale bez otoczki romantycznej. A
─────────────────
@mirko_anonim: No hej... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@kiszczak: no i to najlepsza rada dla przegrywów - starać się ¯\(ツ)/¯