Wpis z mikrobloga

Jestem aktualnie wyprana z emocji, czuję się bardzo samotna

@mirko_anonim: Pociesze Cie. Mlode kobiety w Twoim wieku tez przechodza kryzysy. Tutaj jestes w sytuacji, ze nie masz prawdziwie bliskiej Ci osoby i nie masz sie komu wyzalic.
Normalka. Nie doszukuj sie w sobie depresji, tylko sproboj popracowac nad swoja duchowoscia - rownowaga wewnetrzna.
Wedle uzanania: zapisz sie na joge, medytacje, dolacz do grup modlitewnych dla mlodych ludzi (jest ich sporo,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kiszczak

Najbardziej mi smutno z tego powodu, że nie ważne jak bardzo starałam się naprawić swoje życie, to zawsze i tak miałam przy sobie max 2-3 osoby.
Miałam, w najlepszych momentach
  • Odpowiedz
Ktoś mnie poznaje, a gdy tylko dostaje informacje, że nie widzę go jako potencjalnego partnera - nagle tracę zupełnie wartość jako człowiek dla niego.

@mirko_anonim: Pamiętam, że moja znajoma bardzo zwracała na to uwagę i również jej było przykro z tego powodu. Ale moim zdaniem sytuacja nie wygląda tak zerojedynkowo. Bo np. załóżmy, że dziewczyna odrzuca zaloty chłopaka i ustalają, że zostaną nadal dobrymi znajomymi, ale bez otoczki romantycznej. A
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jesteś opóźniona emocjonalnie jak masa ludzi dzisiaj, wszystko przez nie odpowiednie sposoby wychowania i zaniedbania, dlatego wszystko jest dla ciebie takie trudne, jesteś jak malutkie dziecko które trochę nauczyło się naśladować dorosłych ale w ogóle nie rozumie co naśladuje i dostaje tylko najprostsze prymitywne odczucia które zaburzają całkowicie postrzeganie świata dorosłych.

• Odpowiedz
Więc staraj się znowu, a znowu będziesz mieć te 2-3 osoby zapominając o samotności na wieki ¯(ツ)

@kiszczak: no i to najlepsza rada dla przegrywów - starać się ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz