Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem 30 letnią dziewczyną z małej miejscowości. Nie stać mnie na własne mieszkanie, bo pracuje za minimalną krajową. Wykształcenie mam słabe, zdobyte w wyższej szkole uprawy rzeżuchy. Oczywiście jestem też bezdzietna i samotna. Właściwie, wiodę życie poza społeczeństwem, a Sylwester TVP2 to moja jedyna rozrywka w roku. W sumie to czuje, że nic nie znaczę w społeczeństwie, nie mam nawet odwagi spojrzeć ludziom w oczy, a facetom to już w ogóle nie jestem godna. Na pewno byliby niezadowoleni, że szara mysz 4/10 uśmiecha się czy na nich spogląda. Bardzo się za siebie wstydzę. Proszę o porady #niebieskiepaski, jak mam wyjść z #damskiprzegryw? Czy wypada mi patrzeć na kawalerów?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wypada a nawet trzeba. Spoko sylwester, ja raz sie zamknalem w swoim blaszanym dostawczym LTku z dwiema 0,7 Luksusowej (zeby sie nie turlaly, bo mnie zawsze w-------y turlajace sie butelki, bo zawsze mialem wrazenis, ze alk sie wytraca jak w gazowanej wodzie co2), a odlewalem sie przez dziure w budzie, ktora wyharatalem kilka dni wczesniej- a jakze - po pijaku o rusztowanie na skrzyzowaniu Jagiellońskiej z Bolesława Śmiałego, jak
extraordinaryseaman - @mirkoanonim: wypada a nawet trzeba. Spoko sylwester, ja raz si...

źródło: cc9d21051bb8b5ca462178a253f50cae.0

Pobierz
  • Odpowiedz