Aktywne Wpisy

poorepsilon +44
Kiedy porównuję się z siostrami, nawet nie muszę mówić o tym, co mam w głowie. Wystarczy zewnętrzny bilans. Jedna ma męża, dzieci, mieszkanie na kredyt, lepszą pracę niż rok temu i energię do dbania o dom. Druga ma dobrą pracę, narzeczonego, ślub w planach, mieszkanie na kredyt, aktywności, edukację i plany emigracyjne. Trzecia ma związek, życie w Krakowie, zdrowie, doświadczenia zawodowe, plany studiów, siłownię i chęć, by spędzać wieczory grając w karciankę.

adixon777 +7

Za 10 lat wejdę na twój profil i będę cieszył oczy widokiem zdesperowanej samotnej matki, pochadowego odpada.
@mirko_anonim: Typowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gość jest zbyt nudny, za mało męski.
Jakby cię od czasu do czasu zdzielił z liścia, albo przyszedł najebion, to byłabyś happy.
eh kobiety są tak przewidywalne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Ulfric_Stormcloak nie interesują mnie patologiczne jednostki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: interesują, interesują
@darknightttt: w sumie to mężczyznom takie rzeczy przechodzą ciężej i dłużej
Oczywiście tym normalnym, jak chłop OPki.
Dziwne że tego nie zauważyłaś i wysnuwasz takie krzywdzące wnioski. Czyżbyś spotykała się całe życie z patusami i wszelkiej maści toksykami?
@mirko_anonim: pewnie tylko z nim XD
@Ulfric_Stormcloak: Najprawdopodobniej nie jest na wystarczającym
Ew. możesz isc na jakąś terapie, żeby sprobować wyleczyć brak umoejętności zaangażowania się w związek.
Ostatecznie możesz sobie z kimś strzelić dzieciaka, masz takie cechy trochę "samotnej matki", która wyznaje "nie ma już dobrych facetów dla mnie".
────────────