Wpis z mikrobloga

@deepblue_ No, fajnie było, miała dobrze wymytą i pachnącą mydełkiem a nie "śledziami" (69 nawet fajne jest) i młodziutka. Teraz bym tego nie zrobił, bo się nasłuchałem o tych wszystkich chorobach.
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic: zgoda ale wciąż, trafienie kiły w czasie klasyka (nadżerka) czy analu jest wielokrotnie bardziej prawdopodobne niż w czasie oralu. Uszkodzenia błony śluzowej po wewnętrznej stronie policzków czy na języku są ekstemalnie upierdliwe i człowiek trzeźwy raczej nie przegapi że je ma.
Diva która w jakiś elementarny sposób szanuje swoją prace raczej sobie na FBG w takiej sytuacji nie pozwoli, i nie chodzi mi o odpowiedzialność karną.
  • Odpowiedz
No, fajnie było, miała dobrze wymytą i pachnącą mydełkiem

@wojtek-m: a przed toba ja zaoralo kilku z nie wykryta chlamydia, syfilisem i opryszczka. Mamy XXI wiek i nadal wierzysz, ze prostytut..ki to najczystsze i najzdrowsz osoby na swiecie, bo pewnie robia badania co 3 miesiace xd
  • Odpowiedz
Diva która w jakiś elementarny sposób szanuje swoją prace

@thorgoth: czyli liczymy na etos pracy u dupodajki.
Tak wyglada jakby same elitarne kobiety chwytaly sie tej profesji, a nie zwykle lambadziary, ktore skonczyly edukacje na podstawowce i radosnie udzielaja swoich wdziekow komu popadnie.
  • Odpowiedz