Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

Na wykopie wysrane
Tak oto żyje mędrzec
Tak żyjcie i wy
Dusze przegrane
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
@mirko_anonim: o to chodzi, że ja doskonale o tym wiem i w-----a mnie to. Nawet zwierzęta takie jak wilki i pingwiny wiążą się ze sobą raz na całe życie a pingwiny nawet mają swój własny rytuał oświadczyn: samce dają samicy
@mirko_anonim: ta, a potem masz takich co to nie za bardzo sie przejmowali tymi związkami tylko lecieli na żywioł i teraz taki jeden z drugim pisze na anonimowych że żona, z która ma dziecko, go bije.
trzeba się właśnie przejmować związkami bo to nie są żarty. jeden błąd lub zła decyzja i masz życie r-------e.
Gdzie wady? Ja zastanę starym kawalerem i prawiczkiem - mam już ponad 30 lat. Jestem bardzo zadowolony z takiego życia i za nic nie chcę tego zmieniać.