Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Z tym kochaniem siebie to są jakieś bzdury bo tym sposobem zostaniesz starym kawalerem albo panno do końca życia, poza tym opisujesz chyba związki takie w gimnazjum, a nie takie które mają być na całe życie, to nie są związki tylko znajomości.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
1. Związki są czasowe i to jest ok. Będziecie mieć w życiu wielu ludzi na chwilę, na dłużej. Nie zakładajcie, że coś jest na całe życie bo przeważnie nie jest.

@mirko_anonim: o to chodzi, że ja doskonale o tym wiem i w-----a mnie to. Nawet zwierzęta takie jak wilki i pingwiny wiążą się ze sobą raz na całe życie a pingwiny nawet mają swój własny rytuał oświadczyn: samce dają samicy
  • Odpowiedz
Ludzie wy za bardzo przejmujecie się związkami.

@mirko_anonim: ta, a potem masz takich co to nie za bardzo sie przejmowali tymi związkami tylko lecieli na żywioł i teraz taki jeden z drugim pisze na anonimowych że żona, z która ma dziecko, go bije.

trzeba się właśnie przejmować związkami bo to nie są żarty. jeden błąd lub zła decyzja i masz życie r-------e.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Z tym kochaniem siebie to są jakieś bzdury bo tym sposobem zostaniesz starym kawalerem

Gdzie wady? Ja zastanę starym kawalerem i prawiczkiem - mam już ponad 30 lat. Jestem bardzo zadowolony z takiego życia i za nic nie chcę tego zmieniać.
  • Odpowiedz