Aktywne Wpisy

dariusz44 +85
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +14
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Potrzebuje normalnych porad. Jestem w rozsypce i dużym stresie bo przeżywam wszystko i bardzo mnie to już męczy, jestem taka emocjonalnie obciążona i nie daje sobie rady. Nie mam dużego doświadczenia w takich sytuacjach bo nie przeżyłam dużo związków i innych takich.
Jestem w rocznym związku i czuje że coś jest nie tak. Nie jestem do końca sobą i widziałam dziwne reakcje czasami jak coś mówiłam. Albo słyszałam mówienie coś o innych co mogłoby się odnieść do mnie i to było negatywnie mówienie. Mam takie poczucie, że muszę się kontrolować. Po roku nie chce z nim mieszkać, nie chce sie angażować. Czuje taki wewnętrzny opór. Niedobrze mi jak o tym myśle i nie wiem czemu. Nigdy np nie usłyszałam kocham cie więc zakładam, że tak nie jest ale ja też nie mogę o tym powiedzieć... Nie ma między nami głębokich rozmów. Nikt nie mówi o tym co czuje albo czego się obawia. Nic z tych rzeczy. Ja nie umiem z nim takich rozmów zaczynać bo mnie blokuje a on chyba nie ma takiej potrzeby i żyje tym co jest. Efekt jest taki, że jestem wykończona i cyklicznie chce uciekać z tego... Czuje że sie dusze i marnuje czas. Ostatnio nawet nie cieszą mnie spotkania, chce ich unikać. Dłużej tak nie wytrzymam. Bardzo mi było trudno ale delikatnie wspominałam o swoich uczuciach ale były wbywane i bagatelizowane więc czułam się jeszcze gorzej i mocniej zamykałam. Od miesiąca jestem smutna i zestresowana, myśle co robić. Nie czuje akceptacji siebie i na podstawie tego co mówił o innych boje sie otworzyć ale do tego stopnia że zaczęłam różne rzeczy wypierać ze swojej głowy... Jest fatalnie i nie umiem o tym wszystkim przestać myśleć :( Mam coś takiego pierwszy raz i nie wiem co robić. Pomocy #pytanie #zalamanie #feels #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: zeby sie dowiedziec, co mysli partner, to nalezy go zapytac zanim zaczniesz rozwijac swoje wyimaginowane obrazy.
Zacznij moze od siebie i zapisz sie na wizyte u psychologa i sprawdz, czy nie
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@darknightttt: skoro uwazasz, ze wie, to po co by tutaj pisala swoje watpliwosci i domysly co facet mysli o niej.
Sprawdzone w wielu przypadkach proste rozwiazania;
Masz problem z partnerem - porozmawiaj z nim, przedstaw sprawe jasno;
Problem z soba - porozmawiaj z zaufana osoba
szkoda czasu
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi