✨️ Obserwuj #mirkoanonim Na studiach inżynierskich kupiłem pracę dyplomową w internecie. Ukończyłem już studia magisterskie i nagle po latach odzywa się do mnie gościu od którego kupiłem pracę za 2k, że jeśli mu nie zapłacę kolejnego 2k to prześle nasze rozmowy i potwierdzenie przelewu do mojej politechniki. Czy mogą cofnąć mi dyplom? Jak utracę dyplom inżyniera, to automatycznie przecież też stracę magisterkę. Co robić? #studia #studbaza #pracadyplomowa #antyplagiat #licencjat #magisterka #pracamagisterska
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
Na studiach inżynierskich kupiłem pracę dyplomową w internecie. Ukończyłem już studia magisterskie i nagle po latach odzywa się do mnie gościu od którego kupiłem pracę za 2k, że jeśli mu nie zapłacę kolejnego 2k to prześle nasze rozmowy i potwierdzenie przelewu do mojej politechniki. Czy mogą cofnąć mi dyplom? Jak utracę dyplom inżyniera, to automatycznie przecież też stracę magisterkę. Co robić?
#studia #studbaza #pracadyplomowa #antyplagiat #licencjat #magisterka #pracamagisterska
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: mogą¯\(ツ)/¯
iść do prawnika
ty oszukałeś, ciebie oszukali
takie towarzystwo
Tobie cofną dyplom, a on pójdzie siedzieć xD
Prawo łamie ten, kto się podpisal pod czymś, czego nie był autorem.
─────────────────────
─────────────────────
Komentarz usunięty przez autora