Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +29
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

Brutalnych filmów nie oglądam, bo nie lubię.
Cierpienia zwierząt i dzieci - nie oglądam
Nagrania ISIS/karteli/ukraińscy maniacy- widziałem kilka kątem oka i
Gdy kuzynka po sąsiedzku kupiła koty, chyba z pięć; koty te zaczęły srać mi na podwórze, drzwi, parapety. Aż któregoś razu jeden z kotów został przejechany na uliczce przez auto. No czerwona ciapka, nie było co zbierać. Kuzynka ryk, a ja w kucki siedzałem nad tym truchłem. Wtedy to właśnie zacząłem sobie wizualizować pozostałe koty jako
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: mnie wzrosła, zatem wiem, co czują osoby, które mają tzw. słabe nerwy i co czują, a w zasadzie nie czują osoby, które mają tzw. mocne nerwy. Jednak oglądanie gore, a takie rzeczy na żywo to dwie różne kwestie. Przy drobnych wypadkach zachowuję zazwyczaj zimną krew, ale nie miałem przypadku, żeby ktoś był mocno zmasakrowany czy zmarł. Generalnie jakieś