Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ator właśnie nagrał recenzję Zielonej Granicy, ale wyraźnie widać, że nie obejrzał tego filmu! :D Ja nie mogę jak można być takim oszustem?! Ludzie w komentarzach się na to nabrali i mu dziękują za recenzję :D.

Typ nie opisał żadnej sceny z filmu. Opisuje tylko swoje odczucia (a przez pół filmiku komentuje opinie polityków), bez poparcia ich jakimkolwiek przykładem, bez podania choćby jednego szczegółu. Twierdzi, że film szkaluje polaków, co jest nieprawdą. Przecież w tym filmie polacy są właśnie przedstawieni jako ci dobrzy co pomagają uchodźcom, nawet samemu przy tym ryzykując. Negatywnie przedstawiona jest za to Białoruś, polska straż graniczna (częściowo) i w jednym z dialogów jeden z bohaterów krytykuje Unię Europejską.

W filmie jest nawet pokazane jak pomagamy Ukraińcom, ale Ator oczywiście tego nie wie xD (za to ja wiem bo obejrzałem) i twierdzi, że film pokazuje jak "głupi, zaściankowi polacy", "troglodyci" nie chcą wpuścić dobrych ludzi xD. Gada też coś o jakichś nawiązaniach do drugiej wojny światowej, czego w filmie w ogóle nie ma :D

https://youtu.be/CkPjMzK8s18

#ator #zielonagranica

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach