mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
czescmampytanie
Czy taka dziewczyna jest już w waszych oczach przekreślona na zawsze?

@mirko_anonim: nie, czekam cierpliwie az skoczy na bolca
89
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Jestem różowa, ale za takie coś bym skreśliła

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
73
AnonimoweLwiatko

@mirko_anonim: Tak.
6
ruda_stuleja
ruda_stuleja
@mirko_anonim: IMO w związku zawsze lepsza jest polityka otwartych drzwi niż rozwartych nóg.
Nie podoba się? Droga wolna. Związek to nie park rozrywki, ani konkurs popularności. Uczciwie dajesz ile możesz, szanujesz i okazujesz zaangażowanie każdego dnia. Nie trzymasz na siłę i szanujesz swój czas. To nie jest dużo, a jak druga strona nie potrafi tylko tyle z siebie dać to powodzenia w dalszej drodze.
4
t.....0
@mirko_anonim: z punktu widzenia baby jakby to mi chlop zrobil: pisanie z innymi ok, spotykanie sie za plecami ok (bo nie musze wiedziec z kim i gdzie i po co bo ma swoj rozum), nie mowienie ze jest sie w zwiazku tez ok, bo przeciez znajomi nie musza o tym wiedziec. Pisanie o chęci kontaktu fizycznego nie ok. Nie wiem czy skreslilabym, zaleznie od kontekstu takiej wiadomosci.
3
PonuryBatyskaf
@mirko_anonim: Jeśli przyjmując spust na twarz miała zamknięte oczy i myślała o Tobie, to nie jest to zdrada.
3
P.....s
2
sberatel
@mirko_anonim chłopie już raz płakałeś na anonimowych, zacznij nowe życie
2
Richtig_Piwosz

@mirko_anonim:
To nie podbieranie maszynek do golenia. Związek bez przyszłości.
2
CandyToy
@mirko_anonim:

przeginanie granic podczas pisania np. chciałabym żebyś był obok mnie i mnie przytulił

Pisala w taki sposób z kimś innym bo widocznie uważa że będzie miała lepiej. To bym powiedział; Jeżeli Ci ze mną źle to tam są drzwi, naciskasz klamkę i wychodzisz. Czemu tego nie zrobiłaś?
1
inrain88
@PorcelanowyLis: gezus, mialo byc 3 x TAK, a napisalem na odwrot, my bad xd
1
D.....1
@mirko_anonim: Ja rozumiem ze mozna miec niskasamoocene i bac sie ze nikogo innego nie znajdziesz ale litosci nawet jak ta locha do ciebie wroci w innym celu niz podbicie sobie ego ze moze miec kazdego to i tak straci do ciebie resztki szacunku i tym razem zamiast pisac to pewnie przy okazji przejdzie w czyny
1
P.....s
gezus, mialo byc 3 x TAK, a napisalem na odwrot, my bad xd

@inrain88: Każdemu może się zdarzyć, ale pomyłka niezła :D
1
sierramikebravo
sierramikebravo
@mirko_anonim: Ja bym zaprosił tamtego do trójkąta, a potem patrzył jak ją rucha. Najważniejsze, że ona kocha tylko mnie a nie jego( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Ranger
1
inrain88
@mirko_anonim: 3 x NIE
0
AndyMendy
0
Leszcz_Bagienny
@mirko_anonim: proste, strzał w mordę za tracenie twojego cennego czasu i nara kropka
0
W.....l
W.....l
0
Mathas
@mirko_anonim Ruchasz, a jeśli liczysz na wielkie love to kontrolujesz co jakiś czas i jeśli sytuacja się powtórzy to elo.
0