@Dragonan: tak ty to wiesz ale 90% elektoratu KO to przygłupy tak samo jak elektoratu PiS bo to typowa betonoza to już lewica ma bardziej ogarniętych wyborców bo oni choć poyebane poglądy to mają wiecej idealistów wśród swoich wyborców którzy coś tam wiedzą co jest 5 podobnie Konfederacja. Natomiast elektorat PiS i KO to tragedia. Zresztą oni tak rozlicza PiS jak PiS rozliczało ich XD na urodzinach Mazurka przy wódce
No chyba nie bardzo. KO ma najbadziej inteligencką bazę wyborców ze wszystkich partii. Najbardziej wiedzą czym jest państwo i jak powinno działać.
Zresztą oni tak rozlicza PiS jak PiS rozliczało ich
A za co niby Pis miałoby rozliczyć PO? I tu właśnie widać jak bardzo nieogarnięty jesteś. 90% tych "przygłupów" z PO bije cię na głowę w świadomości społecznej i politycznej.
@Dragonan chyba żartujesz xD na zarzut głosowania jak PiS gościu z KO stwierdził, że głosowali tak bo PiS by marudził że opozycja im przeszkadza xD jedyne co ich różni to to że zamiast propagandy religijnej będzie propaganda tęczowo-europejska, wielka mi różnica xD
@Docent_Jan_Mula: czyli widzisz tylko otoczkę w postaci "propagandy" zamiast dostrzec, że pis r----------ł praktycznie wszystkie państwowe instytucje i drenuje przez nie kasę do własnej kieszeni?
@Saprofit a jaką ma wiarygodność KO, skoro nie wszędzie byli przeciwko PiSowi? lockdowny i tarcze covidowe dały możliwość przepływu monstrualnej ilości gotówki, tak samo jak inne socjalne programy, no i popatrz KO też była za. Nie wiedzieli że to tak się skończy?
a jaką ma wiarygodność KO, skoro nie wszędzie byli przeciwko PiSowi?
@Docent_Jan_Mula: bo jak powszechnie wiadomo, bycie w opozycji to jest bycie zawsze na nie, nieważne od tego czy głosujesz nad czymś obiektywnie dobrym, czy nad ustawą o zakazie połowu karpia w jeziorze pod Przasnyszem. No i jest argument ostateczny - covid i lockdown xD Bo jak również powszechnie wiadomo, stosowanie powszechnej na całym świecie praktyki w czasach pandemii nieznanego
Nikt nie wiedział xD A z perspektywu czasu to sobie można pieprzyć.
@bacaa90: nie wiadomo to było na początku 2020, pod koniec roku już było wiadomo, że to niezbyt groźny wirus z medianą zgonów 75 lat, gdzie ponad 85% zgonów była po 60 r.ż
@bacaa90 Co takiego zrobiła KO że mam im wierzyć? To że nie są PiSem mi nie wystarczy. Argument że większość coś robi nie świadczy o niczym bo przecież większość wybrała PiS a chyba nie powiesz że to dobrze( ͡º͜ʖ͡º) I ja ci podałem ważne głosowania a ty odwracasz kota ogonem i spłycasz to do jakichs bzdur
No chyba nie bardzo. KO ma najbadziej inteligencką bazę wyborców ze wszystkich partii. Najbardziej wiedzą czym jest państwo i jak powinno działać.
A za co niby Pis miałoby rozliczyć PO?
I tu właśnie widać jak bardzo nieogarnięty jesteś. 90% tych "przygłupów" z PO bije cię na głowę w świadomości społecznej i politycznej.
@Docent_Jan_Mula: bo jak powszechnie wiadomo, bycie w opozycji to jest bycie zawsze na nie, nieważne od tego czy głosujesz nad czymś obiektywnie dobrym, czy nad ustawą o zakazie połowu karpia w jeziorze pod Przasnyszem. No i jest argument ostateczny - covid i lockdown xD Bo jak również powszechnie wiadomo, stosowanie powszechnej na całym świecie praktyki w czasach pandemii nieznanego
@bacaa90: nie wiadomo to było na początku 2020, pod koniec roku już było wiadomo, że to niezbyt groźny wirus z medianą zgonów 75 lat, gdzie ponad 85% zgonów była po 60 r.ż
@Dragonan:
źródło: 9c7
Pobierz