Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: to jest twoje życie
jak chcesz trzymać się  tego związku, a ma on swoje zalety, to nie możesz poznać innych lasek i możliwości jak by to było w alternatywnej rzeczywistości :)

s--s to nie wszystko, dobrze się porozumiewacie etc.

za 50 lat pomyślisz "spędziłem życie z kobietą z którą chciałem być, co prawda nie zaruchałem ale i tak jest zajebiście"
  • Odpowiedz
Chyba ciągle życie w złudzeniu, że kiedyś będzie lepiej, skoro inne rzeczy są względnie ok.

@mirko_anonim: Wiesz równie dobrze mógłbyś te potrzeby realizować "poza domem" i odpuścić ten temat żeby ją o to męczyć skoro jak twierdzisz każdy jeden aspekt jest 10/10 poza łóżkiem.

Ciężki temat, bo wszystko zależy od Twojej emocjonalności - pewnie przy tak długim związku nie byłbyś w stanie spać z kimś innym i oszukiwać swoją dziewczynę.
  • Odpowiedz
Wiesz równie dobrze mógłbyś te potrzeby realizować "poza domem" i odpuścić ten temat żeby ją o to męczyć skoro jak twierdzisz każdy jeden aspekt jest 10/10 poza łóżkiem.

@Dietetyq: ha tfu mela ci na ryj za takie obrzydliwe rady

@op Rozwód to jedyna zdrowa opcja. A potem sobie realizuj potrzeby gdzie chcesz.
  • Odpowiedz
@Dietetyq: gdy człowiek dorośnie, to rozumie nie ma prawa robić czegoś obrzydliwego i ukrywać tego, żeby mieć korzyści z osoby na którą nie zasługuje i która mu nie wystarcza taka jaka jest

ha tfu
  • Odpowiedz
masz szczescie ze trafila ci sie taka co ma duze i stałe libido

@mirko_anonim: nic nie jest dane na zawsze. To nie znaczy, ze zawsze bylo/jest latwo. To jest praca nad wzajemnym zainteresowaniem, pomimo zmeczenia, pracy, dzieci i obowiazkow.
Higiena zwiazku i podtrzymywanie wzajemnej atrakcyjnosci.
  • Odpowiedz
w jakim sensie chory na konsekwencje? Mógłbyś rozwinąć?

@mirko_anonim: ludzie są albo konsekwentni albo elastyczny. W zyciu jest tak, ze trzeba balansowac i pewne rzeczy robic konsekwentnie (kariere, edukacje, jakies tam inwestycje czy rozwoj), ale do wielu innych trzeba podchodzic elastycznie.

Ludzie z natury konsekwentni maja jakies tam sukcesy, ale wcale nie tak duze jak ludzie bardziej elastyczni.
Wynika to z klapek na oczach i ciagnieciu bez sensu drogi ktora jest
  • Odpowiedz