Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: kobieta po 30 zmienia percepcję, bo wysiada z karuzelii bolicznej, tak samo jak palacz po odstawieniu nałogu zmienia percepcję palenia fajek i wszystkich dookoła moralizuje jaki to zły nałóg
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja się bałam nawet zadawać z takimi dziewczynami xD unikałam też starszych, jakiś inny świat. Ale potwierdzam, były takie, ale niewiele ich było, w klasie miałam jedną taką, może dwie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @toniemojebuty, ciekawe co ty udowadniasz, gdzie jedyne co to walisz kuca do mma, famemma i innych rzucając przy tym wulgaryzmami.
Nie będę bawił się w rysownika szkicu psychologicznego, ale coś tam się rzuca na język( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje:
  • Odpowiedz
18 latka też ma wykształcone ciało. A wysokie z zarysami mięśni są pełnoletni. Gdyby tylko nieletni chłopcy mieli fajne ciała, to i tak bym się nimi nie interesowała, bo są NIELETNI
psychol
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Invisiblinio, przepraszam panią "czuję się lepsza, bo nie podobają mi się nieletni chłopcy, a pełnoletni wyrośnięci, jurni mężczyźni". Jesteś tak samo prymitywna jak ja, ale uważasz, że twój prymitywizm jest lepszy, niż mój.
Na szczęście ustawodawcy nie byli molestowani przez rodziców w dzieciństwie i dzięki temu nie mają takiego bajzlu w głowie jak ty masz.

• Odpowiedz