Aktywne Wpisy

#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

Pawel993 +38
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz

@mirko_anonim: podziękuj spermiarzom, białym rycerzom i pseudodżentelmenom za windowanie ego witaminek xd
CZŁOWIEKU XDDDD
źródło: temp_file3348542590024530128
PobierzJakby to powiedział pudzian. Normalny chłop, dobry chłop, czy jakoś tak
@mirko_anonim: no i własnie dlatego nie masz dziewczyny( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Pandillero: ale to trzeba wyjść do ludzi a nie przez kokuter miłości szukać
@zonecom: xD Cały Twój komentarz brzmi, jakbyś miał doświadczenie wyłącznie z zaburzonymi karynami, które lecą na patusów.
@mirko_anonim cechy które podajesz to jest taki base level, a nie argumenty za tym żeby z kimś być ¯_(ツ)_/¯
One co najwyżej tę agresję usprawiedliwiają, gdy facet jest grubo powyżej przeciętnej.
Ale to nie zmienia podstawowego faktu, że na graniu bad boya faceci się tylko ośmieszają.
@mirko_anonim: ale to serio jest kwestia Polski i polskich ksiezniczek xD
Ma codzien w Kanadzie nie mam jakiegos wiekszego problemu. Wielkich sukcesow tez nie, ale jak juz cos tego to nie patrza na mnie jak na kawalek