Aktywne Wpisy

MonazoPL +278
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
1-1-1-1 +169
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dziwna sytuacja. Żona mojego... Hmmm... Może nie przyjaciela ale dobrego znajomego pracuje ze mną w tej samej firmie. Dział niby inny ale coś tam do mnie powiedzmy dociera. Ordo iuris po bandzie. Przed nim, dziećmi i rodziną jest przykładną, pobożną żoną Polką ale na wyjazdach służbowych/firmowych przystawia się do innych facetów. Im więcej wypije tym bardziej, wręcz obcesowo. Oczywiście poza pracą jest "abstynentką", która najwyżej lampkę wina wypija z okazji świąt. Czy go przy okazji zdradza? Nie wiem, nie mam dowodów ale z boku wygląda to tak, że gdybym postawił na to kasę to raczej bym jej nie przegrał. W firmowe plotki też jestem nie za bardzo więc nawet stąd nie mam żadnego potwierdzenia. Informować o tym jakoś kumpla? Bez dowodów i konkretów kto/gdzie/kiedy/z kim kręcić jakiś kwas? Słabo to wygląda z jednej strony ale z drugiej chłopaczyna jest naprawdę swój gość i zwyczajnie mnie to męczy...
#zwiazki #zdrady
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
ale jak już mówiłem wszystko zależy od tego czy znasz
@mirko_anonim: przecież to już zdrada
Nagraj ją i wyślij gościowi. Niech wie z kim zyje.