✨️ Obserwuj #mirkoanonim Nie rozumiem facetów. Miałam pracę, zarobki nie najgorsze ale przez rosnące koszty życia wiadomo starczało na mniej. Facet ciągle mi mówił żebym coś robiła i rozwijała się. Tak też zrobiłam. Studia, dodatkowy biznes. Pochłania to dużo czasu ale zaliczam cały czas progres. Teraz on jest smutnozły bo nie mam czasu, bo wieczorami jestem zmęczona i padam. Sam mnie do tego namawiał i wypychał a teraz ma pretensje #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
@mirko_anonim: Czemu ekstrapolujesz problem ze swoim chłopem, który sam nie wie czego chce na "nie rozumiem facetów"? Jezu, jak mnie coś takiego w-----a, niezależnie od płci i problemu.
@mirko_anonim jeśli powiesz mu ze on Coe pchał do tego i teraz ma pretensje to moze niech Ci pomoże w biznesie albo uzbroi się trochę w cierpliwość jak biznes się lepiej rozkręci i mniej Twohej uwagi będzie potrzebował, albo by zaakceptował fakt ze będziesz mniej zarabiać. Coś musi zrobić i na coś musicie się razem umówić. Jeśli on co chwile będzie zmieniał zdanie to rzuć typa bo będzie Cię manipulował do
Nie rozumiem facetów. Miałam pracę, zarobki nie najgorsze ale przez rosnące koszty życia wiadomo starczało na mniej. Facet ciągle mi mówił żebym coś robiła i rozwijała się. Tak też zrobiłam. Studia, dodatkowy biznes. Pochłania to dużo czasu ale zaliczam cały czas progres. Teraz on jest smutnozły bo nie mam czasu, bo wieczorami jestem zmęczona i padam. Sam mnie do tego namawiał i wypychał a teraz ma pretensje #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Czemu ekstrapolujesz problem ze swoim chłopem, który sam nie wie czego chce na "nie rozumiem facetów"? Jezu, jak mnie coś takiego w-----a, niezależnie od płci i problemu.
@Howard_Roark: z nadmiernej inteligencji emocjonalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Trochę śmiesznie wygląda taki komentarz na wykopie, gdzie wykopki jadą po kobietach, jakby wszystkie były jedną osobą ( ͡°
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: to wstań.