Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem facetów. Miałam pracę, zarobki nie najgorsze ale przez rosnące koszty życia wiadomo starczało na mniej. Facet ciągle mi mówił żebym coś robiła i rozwijała się. Tak też zrobiłam. Studia, dodatkowy biznes. Pochłania to dużo czasu ale zaliczam cały czas progres. Teraz on jest smutnozły bo nie mam czasu, bo wieczorami jestem zmęczona i padam. Sam mnie do tego namawiał i wypychał a teraz ma pretensje #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jeśli powiesz mu ze on Coe pchał do tego i teraz ma pretensje to moze niech Ci pomoże w biznesie albo uzbroi się trochę w cierpliwość jak biznes się lepiej rozkręci i mniej Twohej uwagi będzie potrzebował, albo by zaakceptował fakt ze będziesz mniej zarabiać. Coś musi zrobić i na coś musicie się razem umówić. Jeśli on co chwile będzie zmieniał zdanie to rzuć typa bo będzie Cię manipulował do
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @Ditetetyq

typowy kobiecy solipsyzm jej doświadczenia (i emocje) === obiektywna rzeczywistość

Trochę śmiesznie wygląda taki komentarz na wykopie, gdzie wykopki jadą po kobietach, jakby wszystkie były jedną osobą ( ͡°
  • Odpowiedz