Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +119
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
yahoomlody +187
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

@mirko_anonim: Za co, za spotykanie się z innymi i pół roku bez kontaktu?
@mirko_anonim: ghosting jest niewybaczalny. Gdyby wtedy powiedziała otwarcie "let's be friends" to pewnie bym pomógł
@mirko_anonim: Napisz to wprost "nadał jak frajer łudzicie się, że kiedyś może skapnie jakaś możliwość związku".
@mirko_anonim: Czyli po to, żeby wykorzystać Cię tylko jak narzędzie? Niektórzy albo lubią jak się robi z nich marionetki albo nie czują, że ktoś im wsadza rękę w tyłek po sam łokieć.
PS. Czy Chad z którym obecnie się spotyka nie może jej pomóc? Czy tylko ją rucha, a
źródło: il_fullxfull.4797771181_ahzf
PobierzBTW dodałeś #zwiazki - jeżeli będziesz budował relacje gdzie balansem "zyciowych obowiązków" będziesz obarczony Ty, to nie ma mowy o obustronnym szacunku - daleko nie zajdziesz/cie... a jeżeli już to
#gonciarz