Aktywne Wpisy

Vegasik69 +90
źródło: 1000017450
Pobierz
daeun +124
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz

Jakie macie doświadczenia ze studiowaniem drugiego kierunku? Czy warto się tego podejmować? Oba w trybie dziennym.
#pytanie #studbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale jak lekarski + informatyka to warto
@jmuhha: dlaczego tak uważasz? Co takiego można wynieść z takiego połączenia
Jak nie w informatyce to w medycynę
Jakie znasz lepsze połączenie dwóch różnych kierunków studiów?
@jmuhha: prawdę mówiąc to jest jedna z najgorszych możliwych kombinacji.
Jeżeli chcesz budować systemy informatyczne wspierające medycynę to studiowanie medycyny jest totalnie zbędne. Na medycynie nie uczysz się o procesach w służbie zdrowia tylko o medycynie. Ale po prostu nie czujesz tego jak powstaje oprogramowanie.
Jeśli chcesz zostać lekarzem to tym bardziej do niczego Ci nie jest potrzebna budowa komputera, kompilatorów, znanie złożoności obliczeniowej algorytmów czy budowa
@jmuhha: dlaczego miało by nie wyjsc? (ಠ‸ಠ)
Poza tym ordynator czy wyższe stanowiska to przecież stanowiska zarządzające
Zarządzanie jest najpopularniejszym kierunkiem studiów.
Jak spojrzysz na to z drugiej strony to najwięcej osób, które zrobiły bardzo duży progres też jest po zarządzaniu.
@jmuhha: jesteś taka dziecinna i lykasz wszystko byle wytłumaczyć swoją bierność. W ja już w podstawówce w latach 90 słuchałem od nauczycieli, że ile można informatyków szkolić XDDDD
Lekarze zarabiaja dużo, bo przyjmują prywanie i albo wystawiają przez neta po 100 recept (po 150 zl kazda) dziennie.
Ty po
Zrobiło się 200 osob na wakat tylko dalej nikogo nie biorą, bo żadna za 200 osob się nie nadaje.
W Polsce 30k ludzi zarabia ponad milion rocznie.
300k zarabia ponad
Czy tam inne pwe podłączać bananom na kaca
Ja takich ludzi widziałem na
-wąska dziedzina, (jak prestiż i może hajs)
Lub
-pwz pod receptomat, (jak hajs)