✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki, Mirabelki, chyba różowa mnie robi. Kocham ją z wzajemnością, szczerze rozmawiamy od samego początku, o naszych bolączkach, i utrapieniach. Werbalnie i fizycznie okazujemy sobie miłość, a jednocześnie mam z tyłu głowy jakąś obawę że coś jest nie tak. Mam czasami wrażenie jakby mnie "robiła". Jakbym nie był jednak na tyle ważny w jej życiu jak mnie o tym zapewnia. Chętnie bym się jej zapytał wprost, a z drugiej strony nie chcę wyjść na paranoika który tylko szuka dziury w całym. #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
@mirko_anonim: masz jakieś zasadne przesłanki że Cię "robi" czy to obawy na zasadzie kompulsywnych myśli albo paranoi? Możliwe, że Cie robi ewidentnie ale nie ogarniasz xd różnie bywa
@mirko_anonim zabezpieczaj się na przyszłość i bacznie obserwuj.
Prawdopodobnie odpalił się u Ciebie syndrom możliwego porzucenia i gdzieś w podświadomości coś ci podpowiada, że jest za dobrze a to znaczy, że Cię robi.
Za dużo się nie przejmuj i pamiętaj o swoim zdrowiu psychicznym.
Mirki, Mirabelki, chyba różowa mnie robi. Kocham ją z wzajemnością, szczerze rozmawiamy od samego początku, o naszych bolączkach, i utrapieniach. Werbalnie i fizycznie okazujemy sobie miłość, a jednocześnie mam z tyłu głowy jakąś obawę że coś jest nie tak. Mam czasami wrażenie jakby mnie "robiła". Jakbym nie był jednak na tyle ważny w jej życiu jak mnie o tym zapewnia. Chętnie bym się jej zapytał wprost, a z drugiej strony nie chcę wyjść na paranoika który tylko szuka dziury w całym. #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Prawdopodobnie odpalił się u Ciebie syndrom możliwego porzucenia i gdzieś w podświadomości coś ci podpowiada, że jest za dobrze a to znaczy, że Cię robi.
Za dużo się nie przejmuj i pamiętaj o swoim zdrowiu psychicznym.