@mirko_anonim: zmieni sie. PO to zlo, ale nie kradli tyle i tak bezczelnie i polecieli za osmiorniczki i zegarek nowaka, czyli za grosze PIS ukradl miliardy i w ogole luzik
@mirko_anonim: skoro nie widzisz roznicy miedzy wprowadzaniem autorytaryzmu, a prowadzeniem w miare zdroworozsadkowej polityki to raczej Ty czegos nie rozumiesz
Anonim (nie OP): I będzie klasyka. Ci sami, którzy pluli na opcję A, po wyborach będą pisać ,, a jak pisałem, że opcja A jest korzystna to mnie minusowali''. Tradycja na Wyklopie.
zrozumieją że ktokolwiek by nie rządził to zwykli obywatele i tak dalej będą j----i, i okradani
@mirko_anonim: Zgadzam się z tobą, politycy chcą dobrze dla siebie, chcą dzielić i rządzić (dotyczy wszystkich partii). Skorzystają może tylko elity. Ja pamiętam jak za PO mama nie miała pieniędzy, żeby mi kupić książki do szkoły, a z pensji rodziców (umowy śmieciowe oczywiście i cieszyli się, że wgl jest jakaś tymczasowa praca) starczało na
@mirko_anonim: zaraz zlecą się faszyści* i zaczną wyzywać od symetrystow
*Inaczej się tego nazwać nie da. Od aktualnej władzy, gorsi są właśnie ci ludzie, którzy uważają że albo jesteś z nimi, albo jesteś wrogiem. Gorzej jak PiS, chociaż poprzeczka była wysoko.
i polecieli za osmiorniczki i zegarek nowaka, czyli za grosze
PIS ukradl miliardy i w ogole luzik
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Zgadzam się z tobą, politycy chcą dobrze dla siebie, chcą dzielić i rządzić (dotyczy wszystkich partii). Skorzystają może tylko elity. Ja pamiętam jak za PO mama nie miała pieniędzy, żeby mi kupić książki do szkoły, a z pensji rodziców (umowy śmieciowe oczywiście i cieszyli się, że wgl jest jakaś tymczasowa praca) starczało na
*Inaczej się tego nazwać nie da. Od aktualnej władzy, gorsi są właśnie ci ludzie, którzy uważają że albo jesteś z nimi, albo jesteś wrogiem. Gorzej jak PiS, chociaż poprzeczka była wysoko.