Aktywne Wpisy

LM317K +52
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

Afrobiker +19
#artemis
Pamiętacie jak Musk wysłał roadstera w kosmos? To było 8 lat temu. Teraz lecimy w stronę Księżyca i NASA pokazuje nam render z parametrami lotu. Jestem zachwycony tą nową technologią (。◕‿‿◕。)
Pamiętacie jak Musk wysłał roadstera w kosmos? To było 8 lat temu. Teraz lecimy w stronę Księżyca i NASA pokazuje nam render z parametrami lotu. Jestem zachwycony tą nową technologią (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000005624
Pobierz

Kobiety, jesteście wspaniałe. Uśmiechacie się ładnie, jesteście pięknie różnorodne, macie urocze głosy, ubarwiacie świat, wprowadzacie do niego element artyzmu, macie styl, miło z Wami spędzać czas, jesteście... (。◕‿‿◕。)
Fajnie, że jesteście. Super z Wami żyć.
W zalewie obraźliwych słów, które łatwo tutaj spotkać, może to jest #niepopularnaopinia, ale chcę żebyście wiedziały, że Was lubimy, szanujemy, podziwiamy.
#rozowepaski #kobiety
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
have a good day Mirek.( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: a3b406fdf8504a6a12381530b6158d56ba51f55e046e99dd2a15fa0703f9455d
Pobierz@NiebieskiMiszmasz: Gość ma zapewne 16 lat i wiadomo co w głowie. Przejdzie mu z wiekiem.
Widać Solejukowa miała rację:
Kto z rana popieprzy, dzień ma potem lepszy
@sameowoce: Tobie również, niech Ci się przytrafi coś miłego (。◕‿‿◕。)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
───────────────