Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie o drobne kompletny. Nie byłam w wielu związkach i relacjach dlatego chciałam zapytać. Do tej pory jeden dłuższy związek i czasami słyszałam, że coś jest albo mam super, że on np bardzo lubi jak coś robię, to czasami były szczegóły i czułam że poświęca mi uwagę w taki szczególny sposób. Mówił np "ale to jest urocze" i to naprawdę były szczegóły ale niezwykle mile.
Potem jedna krótka relacja i ten facet był zachwycony moją osobą. Słyszałam wiele komplementów, wszystko zauważał. Też miło ale już za dużo tego było bo to wręcz wkraczało w codzienne uwielbienie. I teraz kolejny dłuższy związek i... czasami jak szczególnie się wyszukuje to usłyszę, że ładnie wyglądam i to tyle. Praktycznie żadnych innych komplementów. Nie mówi mu co we mnie lubi... czuję się taka niedoceniona. Nie wiem co o tym myśleć
#zwiazki #pytanie #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Są różne języki miłości. Jeśli nie ma w zwyczaju komplementowania, to nagle się nie zmieni prawdopodobnie o 180 st, ale raczej nie oznacza to tego, że Cię nie docenia, albo że mu się nie podobasz. Możecie porozmawiać i dać mu do zrozumienia, że lubisz takie rzeczy. On może woli w inny sposób po prostu okazywac uczucia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może taki ma styl bycia? Jedni faceci są mniej wylewni drudzy bardziej. Po prostu napomknij mu raz drugi i jeśli jest kumaty to załapie. Z drugiej strony może któraś z byłych zadrwiła z chłopa i postanowił teraz być mniej wylewny jeśli o to chodzi?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może taki typ faceta? Ja też taki byłem, nie mówiłem codziennie swojej jaka jest piekna. Jasne, co jakiś czas trzeba rzucić komplement, ale ja wolałem czyny niż słowa, które niewiele znaczą w dzisiejszym świecie. Jak facet jest z tobą, nie ogląda się za innymi, to znaczy że dla niego jesteś najlepsza i tyle. Nie każdy jest wylewny
  • Odpowiedz