Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +32
O co chodzi pecetowcom? Widzieliście kiedyś konsolowców, którzy w jakiś sposób wyszydzają albo obrażają osoby grające na PC? rumun nazywa konsolowców zwierzętami, bo grają w 30 fps (co z tego, że to pojedyncze przypadki i praktycznie każda nowa gra działa w 60 fps), tamae coś pier*oli, że zbliża się koniec konsol i normalni ludzie, którzy nie są fanboyami nie kupią PS6 tylko PC.
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
źródło: temp_file3555590857943706689
Pobierz
Vraagno +295

Pytanie o drobne kompletny. Nie byłam w wielu związkach i relacjach dlatego chciałam zapytać. Do tej pory jeden dłuższy związek i czasami słyszałam, że coś jest albo mam super, że on np bardzo lubi jak coś robię, to czasami były szczegóły i czułam że poświęca mi uwagę w taki szczególny sposób. Mówił np "ale to jest urocze" i to naprawdę były szczegóły ale niezwykle mile.
Potem jedna krótka relacja i ten facet był zachwycony moją osobą. Słyszałam wiele komplementów, wszystko zauważał. Też miło ale już za dużo tego było bo to wręcz wkraczało w codzienne uwielbienie. I teraz kolejny dłuższy związek i... czasami jak szczególnie się wyszukuje to usłyszę, że ładnie wyglądam i to tyle. Praktycznie żadnych innych komplementów. Nie mówi mu co we mnie lubi... czuję się taka niedoceniona. Nie wiem co o tym myśleć
#zwiazki #pytanie #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może następny będzie lepszy...
@mirko_anonim: to moze nie myśl tylko mu o tym powiedz?
@mirko_anonim: porozmawiać? I swoją drogą: ty mu mówisz jakieś komplementy?
@mirko_anonim: xD
Dorosnij