Aktywne Wpisy

iquiet +43
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +128

wykopki z #nieruchomosci myslą ze katastralny obnizy ceny mieszkan i w koncu będzie ich stac na mieszkanie. jedno wielkie iksde XD jak teraz ciebie nie stac to po wprowadzaniu katastralnego tez nie bedzie ciebie stac XD a jak niejestes w stanie wziac kredytu no to chyba pora cos zrobic ze swoim zyciem bo zeby nie uzbierac na wklad wlasny to naprawde albo trzeba miec mega pecha (patologia w rodzinie przykładowo, jakies dlugi po rodzicach itp) albo byc mega leniwym / lekkoduchem
no ale lepiej narzekac, plakac, czekac za nowymi podatkami, a mieszkania kupi ktos inny :D zreszta jak nawet ukrainiec jest w stanie dostac kredyt no to jak ty nie jestes to ja juz nie wiem co masz w glowie xd to nawet nie wiem gdzie bys musial emigrowac, chyba do afryki i tam sobie chatke ulepic
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Notatka moderatora: Ale to ty dzwonisz
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────