✨️ Obserwuj #mirkoanonim Nie wiem, jak można zostawić grę z glitchem który powoduje że musisz czytać reddita by problem rozwiązać. Zwykle jest to załadowanie od nowa checkpointa z menu gry lub przestawienie czegoś w ustawieniach, np klatkarzu klatek z 144 na 60. Zwykle błędy są na początku lub końcu gry, i nie po to się w nią wciągam by musieć zaraz zatrzymywać grę, bo nie mogę zrobić postępu. Najgorsze są opinie na steam " bardzo dobre " kiedy 99% błędów załatają, ale zawsze zostanie ten jeden który zmusza Ciebie do szukania rozwiązania na internecie. Mam gry/grę zaktualizowane do najnowszej wersji. #pytanie #gry #pcmasterrace
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
Nie wiem, jak można zostawić grę z glitchem który powoduje że musisz czytać reddita by problem rozwiązać. Zwykle jest to załadowanie od nowa checkpointa z menu gry lub przestawienie czegoś w ustawieniach, np klatkarzu klatek z 144 na 60. Zwykle błędy są na początku lub końcu gry, i nie po to się w nią wciągam by musieć zaraz zatrzymywać grę, bo nie mogę zrobić postępu. Najgorsze są opinie na steam " bardzo dobre " kiedy 99% błędów załatają, ale zawsze zostanie ten jeden który zmusza Ciebie do szukania rozwiązania na internecie. Mam gry/grę zaktualizowane do najnowszej wersji.
#pytanie #gry #pcmasterrace
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim