Aktywne Wpisy

moll +248
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +187
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

@N0vember: chętnie wrzuciłbym tu fragment książki w którym jest to opisane, ale jest on długi na trzy strony pdf, więc raczej nie przejdzie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
No to w przypadku mojego brata raczej się nie sprawdziło, bo matka była nadopiekuńcza i nadgorliwa, a on sobie wziął narcystyczna sukę za żonę xD
@gejuszmapkt: na pewno się potwierdziło bo w stosunku do twojego brata mogła się inaczej zachowywać niż w stosunku do ciebie. Dwa te relacje nie są często obiektywne. Np. dziecko mogło interpretować wyjście rodzica do pracy jako porzucenie, przez co w dorosłym życiu będzie taką osobę ciągnęło do takich osób, które ją opuszczą.
─────────────
Matka nigdy nie pracowała. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gejuszmapkt: @N0vember: wrzuciłem fragment w dwóch wiadomościach, skopiujcie je sobie do worda, zapiszcie w pdf i odłuchajcie.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@N0vember: „gdzie się podziało moje dzieciństwo.”
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta