Wpis z mikrobloga

rodzina mną gardzi,

@mirko_anonim: mamy uwierzyc, ze rodzina toba gardzi, bo nie masz wymarzonego wzrostu?
Co sie rzuca w oczy, to wszedzie tylko ty kontra inni.
Jak mozna oczekiwac, ze polubia cie inni, jak sam siebie nie lubisz? Nienawidzisz wyszstkich z twojego otoczenia.
Nie wiem, czego wlasciwie oczekujesz po tym wpisie, ze ktos cie po glowce pogladzi i powie, ze wszyscy ludzie to swinie, a ty taki wyjatkowy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Lysandros Damian
@Wszystko_albo_nic Ludzie mną gardzą i tak ludzie są wredni. Rodzina mną gardzi, bo jestem przegrywem, własna ciotka nazwała mnie frajerem, a jej mężulek do mnie że nic w życiu nie osiągnąłem i nie potrafiłem nawet się wylogować z życia

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Wszystko_albo_nic no tak trochę są a tak trochę ich nie ma nie mam jakiejkolwiek pomocnej ręki rodzice mnie kochają ale czuję że nie umieją tego okazywać. Matka mi pilnuje leki, kupuje fajki bym mógł się odresować i szukać w nich ukojenia. Ojciec pomaga z czymś z czym nie daję rady tj złożenie kompa itd itp jestem co prawda na tyle sprawny by sam chodzić itd ale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no to chlopie, nie doceniasz tego co masz. Rodzice cie kochaja i wspieraja, a ciebie obchodzi zdanie obcych wrogich ludzi. Masz dwie nogi sprawne i rece, doceń to i dziekuj Bogu za to co masz. Jak jestes agnostykiem, to rob codziennie afirmacje do tej sily wyzszej co trzyma cie na tym padole lez. Pewnie jest przed toba jakies zadanie do wykonania. Nie przeocz tego.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @Wszystko_albo_nic dzięki za te słowa. Wiesz doceniałem do tej pory najbardziej że mam dach nad głową, jestem w ciepłym domku przy kompie, mam wodę i mogę się kąpać w wannie i gorącej wodzie po prostu mam mieszkam z rodzicami w mieszkaniu w bloku mieszkalnym. O rodzicach dopiero teraz mi się tak pomyślało, że moja matka i ojciec w sumie są spoko nie są nieskazitelni i nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jesteś jeszcze bardzo młody, dlatego w głębi serca masz nadzieję, że coś się jeszcze zmieni, ale z czasem przestanie ci zależeć na tym, co ludzie powiedzą i wgl na czymkolwiek i w końcu zaczniesz żyć swoim życiem. Nie każdy musi być ładny, ja też jestem brzydka i nie przejmuje się tym.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rozumiem Cię bo sam mam 164 cm wzrostu, dla mężczyzny to smierć za życia. Żyłem do tej pory w 5 państwach i wszędzie jest ten sam schemat. Ładni maja wszystko a brzydki choć taki po prostu się urodził będzie miał wszędzie o--------e. Jedyny pozytyw tego wszystkiego ze widzi się świat i ludzi takim jakim są, czyli czymś bezwartościowym i prymitywnym. Niestety świadomość tego wcale nie pomaga. Trzymaj się.
  • Odpowiedz
Bóg faktycznie chce bym coś zrobił mimo że mam mega ciężko i na każdym kroku dostaję od życia w mordę.

@mirko_anonim: i to rozumiem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Polecam lekture Carnegi: Przestan sie martwic i zacznij zyc.
Pozdrow rodzicow i im podziekuj ze sa z toba.
Czekaj na znaki! Powodzenia!
  • Odpowiedz