Aktywne Wpisy
nowszyja +103
Czaicie, że część społeczeństwa tak bardzo nie ma co ze sobą zrobić po pracy, że wolny czas spędza na łażeniu za psem i czekaniu aż się zesra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
mati1990 +13
a polacy chcą dostęp do broni xD
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower

chciałbym w sobotę odwiedzić babcie w szpitalu, która leży na oddziale wewnętrznym. Niestety rodzice nie chca mi podać szczegółów (cóż), jakie towarzyszą takim wizytom, a ja sam nie mam pojęcia. Czy wg was powinienem zadzwonić wcześnie rano (np. o 8) na numer wewnętrzny oddziału, do sekretariatu i dopytać się, czy takowe odwiedziny są dla tej pacjentki w ogóle dostępne, w jakich godzinach itp? Pytanie to banał, ale jestem fobikiem i musicie mi wybaczyć nierozgarnięcie społeczne eeh.
#szpital #medycyna #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Odwiedziny oczywiście są możliwe. Inna kwestia że możesz być nieupoważniony do informacji medycznej.
@mirko_anonim: imho jeśli chcesz gdzieś zadzwonić i zapytać o to jak sprawy wyglądają/ jak się zachować u źródła to jesteś bardziej rozgarnięty społecznie niż 95% ludzi.
Jeżeli to nie jest oddzial z jakimis obostrzeniami to normalnie Cie wpuszcza.
Imho możesz zadzwonić i dopytać, zwłaszcza czy wg nich czegoś babci nie trzeba (przynieść), to zrobi niezłe wrażenie i może faktycznie coś pomożesz