Aktywne Wpisy

markaron +24
Taka ciekawostka. Dziś dostałem komplement za najtańsze perfumy w mojej kolekcji (23zł za setkę) od sąsiadki z bloku (ona 30, ja 40), mianowicie mój ukochany, klasyczny Adidas Dynamic Pulse. Oczywiście mijaliśmy się wcześniej, gdy miałem na sobie zarówno mainstream jak i drogą niszę, ale to co podziałało na nią dzisiaj, to nie perfumy ale mój outfit bramkarza i torba wychodząc na trening. Zwykle przebieram się w szatni, ale dziś byłem zabiegany i
źródło: obraz
Pobierz
r5678 +15
źródło: 20241102152434
Pobierz

czytam wszystkie argumenty dlaczego nie należy pobierać karty, czytam facebookowe posty wykładowców i kompletnie tego nie rozumiem.
Chce wyższego wieku emerytalnego więc zagłosuję na tak. Skoro kobiety nie chcą rodzić dzieci to trzeba sprowadzać uchodźców, którzy nadrobią straty w ludnościach trudno się mówi zaczynacie rodzić dzieci albo sprowadzamy inżynierów. Granica na Białorusi podobnie. Zacznijcie rodzić dzieci bo ja nie chce żeby nikt nie pracował na moją emeryturę. Wyprzedaż majątku państwowego - jeśli coś jest nierentowne to może prywatny właściciel zrobiłby tak, żeby było rentowne? Wszystko co prywatne jest lepsze wyobraźcie sobie państwowe laptopy i prywatne laptopy apple. Niebo a ziemia.
Ktoś nawet podawał przykład z żoną "czy pańska żona przestała się puszczać? Tak/ Nie.". Nie, nie przestała bo nawet nie zaczęła, nie mam żony i nigdy nie będe miał bo mnie wszystkie kobiety odrzucają bo wolą chadów więc nawet nie mogła zacząć się puszczać. Proste i logiczne. Podajcie mi konkretny argument bo z tego co widzę nikt nie potrafi sensownie odpowiedzieć.
#referendum
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: no i co? Inzynierowie oprocz robienia dzieci, siedzenia na socjalu i krzyczenia o rasizmie, to po co?
Mieszkam tam, gdzie dobiło juz całe Maroko, Algieria i Kongo i zaprwniam Cie, ze ostatnie do czego się biorą, to legalna praca. HA TFU na ciebie krotkowzroczny incelu
Pluj dalej skoro politycy wymagają, że w razie wojny mężczyźni mają iść ginąć za kraj i TERAZ mają do mnie prośbę w sprawie referendum to domyśl się gdzie ja mam tą ich WIELKĄ prośbę. Ha TFU
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·