✨ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się nie czuć jak biedny krewny przy partnerze który zarabia dużo więcej?
Ja mam 5 tysięcy na rękę a on 25. Często jest mi głupio widząc jakie zakupy robi i jak żyje. To jest ogromna przepaść. Niekiedy powstają głupie nieporozumienia np ostatnio powiedziałam, że fajny samochód i kiedyś był moim marzeniem a on na to żebym się postarała i sobie kupiła (samochód za 200k XD) tak jakby on nie rozumiał że to nierealne. Albo jak robiłam zakupy w sieciówce to był zdziwiony, że nie poszłam do droższych sklepów i zapytał czy ja nie lubię takich lepszych, droższych rzeczy.
Zaczynam mieć przez to kompleksy i czuć się źle... #pytanie #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy da się nie czuć jak biedny krewny przy partnerze który zarabia dużo więcej?
Ja mam 5 tysięcy na rękę a on 25. Często jest mi głupio widząc jakie zakupy robi i jak żyje. To jest ogromna przepaść. Niekiedy powstają głupie nieporozumienia np ostatnio powiedziałam, że fajny samochód i kiedyś był moim marzeniem a on na to żebym się postarała i sobie kupiła (samochód za 200k XD) tak jakby on nie rozumiał że to nierealne. Albo jak robiłam zakupy w sieciówce to był zdziwiony, że nie poszłam do droższych sklepów i zapytał czy ja nie lubię takich lepszych, droższych rzeczy.
Zaczynam mieć przez to kompleksy i czuć się źle... #pytanie #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Zwyczajnie twój partner to głupek, mało inteligentny, na dodatek bez klasy, bo zapewne chce ci trochę dopiec w sposób pasywny, nie bezpośrednio.
25k to żadna
ta ta normalnie junior 25k, a seniorzy to po 60k zarabiają. zejdź na ziemie.
@mirko_anonim: kiedyś był twoim marzeniem, to po co niby miałabyś się teraz starać o ten samochód?
Odklejony typ, nie słucha co do niego mówisz
@mirko_anonim: lol, jaka odklejka. Chyba nie tylko obecnie zarabia dobrze, ale i wychowany przy kasie był. A rozmawiałaś z nim o tym? :)
@mirko_anonim: oczywiście ze realne, pytanie jaka jest szansa ze to się uda. on takie gadanie mógł odebrać jako tanią manipulacje i może stąd jego odpowiedź.
@czescmampytanie: junior to plankton.
@mirko_anonim: tak. trzeba sobie znalezc partnera, ktory nie leczy sobie kompleksow swoimi zarobkami. normalni ludzie zarabiajacy sporo ponad srednia (a mam kilku takich znajomych, w tym swojego brata), nigdy nie daja do zrozumienia otoczeniu, ze maja duzo hajsu.
osoba o ktorej piszesz zdaje sie byc z rodzaju tych, ktorzy nawet nieznajomym koniecznie musza niedyskretnie dac do